Flash Award: megvannak a shortlistesek

A Magyarországi Rendezvényszervezők és -szolgáltatók Szövetsége (MaReSz) 2024-ben is meghirdette a rendezvényszervező és -szolgáltató szektor szereplői számára 2023-ban alapított Flash Award díjpályázatot. A zsűri 36 shortlistes pályázatot választott ki, a győzteseket május 28-án mutatják be.

A megmérettetés célja, hogy elismerje az adott év legkreatívabb, legszínvonalasabb munkáit és bemutassa a rendezvényszakma komplexitását. Első körben, elismert szakemberekből álló 57 tagú zsűri értékelte a 32 jelentkező által, 11 kategóriában beadott 61 pályaművet. Az általuk kiválasztott 36 shortlistes pályázatból, a május 15-én összeült főzsűri választotta ki a Flash Award nyerteseket, kategóriánként. A győztesek kilétére majd a május 28-i díjátadó gálán derül fény.

A pályázati alapon elnyerhető díjak mellett átadják a Fresh – Innovációs különdíjat és a MaReSz Flashback Életműdíját is. Előbbit a 2023-as év leginnovatívabb, legprogresszívebb rendezvényszervezés vagy -szolgáltatás ötletéért ítélik oda, utóbbit pedig az a szakember kaphatja, aki a rendezvényszervező szakmában (profit vagy nonprofit szférában) kifejtett több évtizedes eredményes munkájával kiemelkedő módon járult hozzá a szakma fejlődéséhez, értékeinek ápolásához és elismertségének növeléséhez.

A FLASH díjátadó gálára, az azt követő vacsorára és zenés bulira május 28-án, az Event Touch konferenciát követően kerül sor. A shortlist itt tekinthető meg.