Ingyen mozizhatnak a szerencsések

movie film reel and popcorn

Azokat a nézőket, akik bármely hónap 14-én születtek, különleges lehetőséggel várják a Corvin, a Toldi és a Kino mozikban augusztus 29. és szeptember 4. között: ingyen nézhetik meg a Longlegs – A rém című filmet!

A Corvin, a Toldi vagy a Kino mozi jegypénztárában kell felmutatni a személyi igazolványt a 14-ei születési dátummal és máris egy ingyen jegyet adnak a Longlegs – A rém című filmre az ADS filmforgalmazó jóvoltából. A 14-es számnak fontos jelentősége van Osgood Perkins filmjében, erre utal ez a különleges ajánlat is.

Az ajánlat kizárólag azok számára érvényes, akiknek a születésnapja bármelyik hónap 14-ére esik, a kísérők számára nem. Csak az első 100 igényelt jegy ingyenes, és csak a Corvin, a Toldi vagy a Kino moziban. Az akció 2024. augusztus 29. és szeptember 4-ig, illetve a 100 jegy eléréséig tart.

Lee Harkert (Maika Monroe), az ifjú és tehetséges FBI-ügynököt egy sorozatgyilkos (Nicolas Cage) megoldatlan ügyével bízzák meg. Ahogy a nyomozás egyre bonyolultabbá válik az okkult bizonyítékok sorával, Harker rájön, hogy személyes kapcsolata lehet a gyilkossal, és gyorsan kell cselekednie, hogy megakadályozzon egy újabb vérontást.

A filmet július 12-én mutatták be a tengerentúlon, a nyitóhétvégén pedig a nemzetközi forgalmazó, a NEON legjobb nyitóhétvégi bevételét produkálta. Három hét után a Longlegs – A rém lett a NEON történetének legnagyobb bevételt hozó filmje Amerikában, megelőzve a négyszeres Oscar-díjas Élősködőket. A film most már a Furiosa amerikai bevételét is meghaladta, eddig 73 millió dollárt termelt.

A Longlegs – A rém augusztus 1-től látható a magyar mozikban feliratos és szinkronos verzióban, eddig pedig 40.966 ember váltott rá jegyet.