Inspiráló példaképeket díjaz az InStyle

Idén is jön a #Képesvagyok díjátadó gálája, amely ismét azokat az inspiráló személyeket ismeri el, akik kiemelkedő teljesítményükkel, elkötelezettségükkel és kitartásukkal példaértékűek a társadalom számára. A díj célja, hogy olyan embereket mutasson be és díjazzon, akik hisznek az álmaikban, és folyamatosan dolgoznak azért, hogy megvalósítsák őket – legyen szó szakmai, társadalmi vagy kreatív területről.

A szavazás megkezdődött, és a közönség dönthet arról, kik lesznek a 2024-es év díjazottjai! A #képesvagyok kampány során a jelöltek olyan történeteket osztanak meg, amelyek inspirálhatják és ösztönözhetik a közönséget arra, hogy merjenek nagyot álmodni és kitartani az útjukon.

#Képesvagyok 2024 díj jelöltjei:

#képesvagyok túllépni a korlátaimon

Ebben a kategóriában olyan példaértékű embereket díjazunk, akik bebizonyítják, hogy fizikai vagy mentális korlátaikkal is képesek megvalósítani céljaikat, és történetük erőt ad másoknak is.

Dr. Karsai Dániel

Konkoly Zsófia

Kulka János

Szász Júlia

#képesvagyok beszélni róla

Ebben a kategóriában olyan bátor embereket díjazunk, akik egy fontos társadalmi kérdésről, nehézségről vagy traumáról beszéltek nyilvánosan, erőt adva másoknak, hogy nincsenek egyedül.

Bányai Judit

Legindi Tímea

Szentesi Éva

Till Attila

#képesvagyok tenni az elfogadásért

Ebben a kategóriában olyan embereket díjazunk, akik elkötelezettek a társadalmi és kulturális sokszínűségért, és küzdenek a hátrányos megkülönböztetés ellen. A kategória támogatója: Perwoll.

Csalár Bence

Kecskés Karina

Molnár Ferenc „Caramel”

Sipos Lilla

#képesek vagyunk összefogni

Ebben a kategóriában olyan összefogásokat szeretnénk kiemelni, amelyek az elmúlt időszakban bebizonyították, hogy a közösség ereje határtalan. A közös kiállás erejével jelentős változásokat idéztek elő.

100 Ft-ból házat veszek

Odakint most szörnyek járnak tüntetés kezdeményezés tagjai

Plüss Kommandó

Világszép Alapítvány

#képesvagyok támogatni

Ebben a kategóriában olyan nőket emelünk ki, akik kiemelkedő munkájuk mellett aktívan támogatják nőtársaikat. A kategória támogatója: Kazar.

Feller Adrienne

Marge

Tomán Szabina

Tóth Mária

#képesvagyok küzdeni a céljaimért

Ebben a kategóriában olyan embereket díjazunk, akik kitartásukkal, kemény munkájukkal és bátorságukkal minden akadályt leküzdenek, és mindenkit arra inspirálnak, hogy merjenek küzdeni az álmaikért.

Alföldi Róbert

Balázsi Gergő Ármin

Gulyás Michelle

Tapasztó Orsi

#képesvagyok megmutatni a szépség kortalanságát

Ebben a kategóriában olyan inspiráló nőket emelünk ki, akik az Age Positivity jegyében bizonyítják: a kor csak egy szám, és az igazi szépség kortalan. A kategória támogatója: Pandora.

Dobó Kata

Iványi Orsolya

Pokorny Lia

Udvaros Dorottya

#képesvagyok kitűnni

Ebben a kategóriában olyan fiatal tehetségeket ismerünk el, akik már karrierjük korai szakaszában kiemelkedő eredményeket értek el és elhivatottságukkal tűnnek ki. A kategória támogatója: Schwarzkopf – Gliss.

Gál Lili.

Mészáros Lili

Sisi

Tarnóczi Jakab

#hétköznapi hősök

Ebben a kategóriában olyan hétköznapi emberek történeteit emeljük ki, akik példát mutatnak másoknak azzal, hogy mernek kiállni, edukálni és megosztani saját élethelyzetüket, ezzel közelebb hozva a társadalmat ezekhez a kérdésekhez. Ez a díj az InStyle különdíja.

Bátki Gabriella (Életkékszívvel)

Rohonczi Fanni

Temesfői Alexandra

Vass Flórián

Ikonok

Az InStyle 15. születésnapja alkalmából létrehozott külön kategória, amely az elmúlt évek legemblematikusabb címlapsztárjait és az InStyle által különösen kedvelt személyeket ünnepli. A kategória célja, hogy bemutassa, milyen nagy utat járt be a magazin 2009 óta, mint a világ vezető és Magyarország egyetlen stílusmagazinja. A kategória támogatója: Martini.

Dobó Kata

Epres Panni

Gryllus Dorka

Liptai Claudia

Ónodi Eszter

Pataki Ági

Péterfy Bori

Pokorny Lia

Radics Gigi

Szalay Anna Lilla

Sztarenki Dóra

Tenki Réka

Törőcsik Franciska

Trokán Nóra

Zsédenyi Adrienn

A díjazottak életútja és történetei inspirációt nyújtanak mindannyiunk számára, és példát mutatnak arra, hogy érdemes kitartani, bátornak lenni és a legjobbért küzdeni. A szavazás már elindult, a díjátadó esemény részletei pedig az InStyle oldalán érhetők el.

A #képesvagyok 2024 kampányt számos ismert márka is támogatja, köztük a Martini, a PANDORA és az Uber, akik szintén fontosnak tartják az inspiráló egyéniségek elismerését.