Izgalmas ősz az AXN-en

Az októberi borongós hetekben sem maradunk igazi bűnesetek nélkül, az AXN csatornán ötödik évadával folytatódik a Sherlock és Watson, valamint az NCIS tizenegyedik szériája ígér új izgalmakat.

 

A jól ismert nyomozópáros Sherlock és Watson hihetetlen történetei új évaddal folytatódnak október 2-án, hétfőn 21 órától az AXN csatornán. Az ötödik évadban Holmes és Watson Holmes apjától, Morlandtől kap segítséget, hogy leleplezzenek egy globális bűnszövetkezetet. Évadpremierrel folytatódik az NCIS – Tengerészeti helyszínelők elit csapatának története október 26-án, csütörtökön 21 órától. A tizenegyedik évad egy robbantással indul Washington D.C.-ben, amelynek áldozatául esik a haditengerészeti miniszter Clayton Jarvis, a nemzetbiztonsági főosztály igazgatója. A csapat gyanítja, hogy a robbantás a tizedik évad végén meggyilkolt haditengerész, McBride halálához köthető.

 

Keddenként 22 órától folytatódik a Sony prémium saját gyártású nagysikerű sorozata az Elfeledve, Emily Byrne (Stana Katic) FBI ügynök rejtélyes esetével, 23 órától pedig a Magánügyek második évadában Annabeth munkájában megjelenő kihívásokba tekinthetünk be. Péntekenként 23:00 órától folytatódik a Blöff című vígjátéksorozat első évada, hétfő esténként 23 órától pedig a Quantico második évadában Alex új és minden eddiginél veszélyesebb kalandjait követhetjük. Harmadik évadával folytatódik az NCIS: New Orleans csütörtökönként 21 órától, valamint A nagy fogás című sorozat szombatonként 18 órától, amelynek második évadban Benjamin Jones feladja magát az FBI-nak, hogy megmentse Alice-t a jogtalan bebörtönzéstől.

 

Az AXN októberi filmkínálatában a Jurassic Park I., Jurassic Parc II. és a Jurasic Parc III. része az őslények világába kalauzol bennünket. A Bourne – rejtély, a Bourne – csapda és a Bourne- ultimátum című filmekből pedig megtudhatjuk, Jason Bourne-nek sikerül- e felfednie múltjának sötét titkait. A Vissza a jövőbe és a Vissza a jövőbe 2 című filmek egész estés időutazásra invitálnak bennünket.