Reebok rajongó? – Ennek a hírnek örülni fog

Még több Reebok termék lesz majd elérhető a CCC Group üzleteiben, mivel a cég és az Authentic szerződést kötött a márka európai forgalmazásáról.

Tízéves licencszerződést írt alá a CCC Group a világ egyik legnagyobb licencszolgáltatójával, az Authentic Brands Grouppal, ami további tíz évvel opcionálisan meghosszabbítható. A partnerség részeként a CCC Group a Reebok termékek széles választékát forgalmazza majd különböző értékesítési csatornáin (CCC, HalfPrice, ecipo.hu és Modivo) keresztül, 28 európai piacon. A megállapodás szerint a CCC a márka számára dedikált kiskereskedelmi üzleteket, shop-in-shop kioszkokat és outleteket is üzemeltethet.

Az egyezség megkötése hatalmas lépés a CCC csoport számára, hiszen ezzel csatlakozik azoknak a vezető retail vállalatok szűk köréhez - eddig mindössze három ilyen cég volt jelen a piacon - , akik rendelkeznek a Reebok márka európai licencével.

Az Authentic Brands Group (Authentic) a világ egyik vezető márkaházaként több mint 40 ikonikus és népszerű márka tulajdonosa. A Reebok mellett a vállalat portfóliójába olyan márkák tartoznak, mint például a Hunter, Forever 21, Nine West, Aéropostale, Nautica, Juicy Couture, valamint olyan személyes márkák is, mint: a Shaquille O'Neal, David Beckham, Prince, Marilyn Monroe, Elvis Presley és Muhammad Ali. Az Authentic ezeket a márkákat kapcsolja össze a legkiválóbb partnerekkel és a világot átfogó üzemeltetői, forgalmazói és kiskereskedői hálózattal. Márkái több mint 25 milliárd dollár értékű globális kiskereskedelmi forgalmat generálnak, és több mint 150 országban vannak jelen világszerte.

A licencszerződés értelmében a CCC Group közvetlenül a Reebok gyárából szerezheti majd be a termékeket, saját csatornáin (CCC, HalfPrice, ecipo.hu, Modivo) keresztül értékesítheti és monobrand üzleteken keresztül is forgalmazhatja majd azokat. A szerződés az összes kulcsfontosságú termékkategóriára kiterjed: a sportruházatra, a ruházati cikkekre, valamint a táska és poggyász kategóriákra is.

A CCC Group a megegyezéssel magának tudhatja a Reebok védjegy reklám- és promóciós célú használatának jogát is.

A CCC emellett licencszerződést írt alá az Authentic-kal a Nine West női cipők forgalmazására, de jelenleg is tárgyalnak további együttműködésekről az Authentic által kezelt márkákkal kapcsolatban. A licencportfólió bővítése a CCC Group tevékenységének fókuszában áll, ez pedig lehetővé teszi, hogy vásárlói számára vonzó ajánlatot nyújtson, miközben a maximalizálja árrését.