Több ezer játékot próbálhatsz ki, ha ilyen tévéd van

Cyberpunk 2077, Overcooked! 2, Star Wars Outlaws – ezeket a játékokat is kipróbálhatod az LG okostévés gaming platformján. Több ezer játék egyetlen felületen érhető el, ráadásul konzol és számítógép sem kell hozzájuk. Mutatjuk, hogyan férhetsz hozzá!

A folyamatosan változó és megújuló streaming- és videómegosztó platformok között válogatva néha azt sem vesszük észre, melyik platform milyen izgalmas szolgáltatásokat rejt. Pedig az okostévénk menüjét böngészve akár meglepetés is érhet: könnyen ledöbbenhetünk például azon, amit az LG webOS Gaming menüpont alatt találunk – itt ugyanis nem csak nézhetjük a szórakoztató műsorokat, de át is élhetjük őket.

Izgalmas felfedezés vár azokra, akik még soha nem kattintottak rá az LG webOS Gaming menüpontra a tévéjükön. Az alkalmazásban ugyanis több mint 4000 professzionális játékot próbálhatunk ki, ehhez ráadásul nincs szükség se konzolra, se számítógépre: a játékokat szimplán egy mozgásérzékelős Magic Remote távirányítóval vezérelhetjük.

A platformon olyan népszerű játékokat próbálhatunk ki, mint a Star Wars Outlaws, a Cyberpunk 2077, a Black Myth: Wukong vagy a Cuphead. De több mint 500 egyszerű, szórakoztató játék is elérhető, amelyek közül a közönségkedvencek közé tartozik például az Overcooked! 2, a Cut The Rope és a Thief Puzzle. A játékokat különféle, jellemzően előfizetéses játékszolgáltatásokon keresztül érhetjük el.

Az LG webOS Gaming menüben ilyen például az NVIDIA GeForce NOW, a Blacknut és az Amazon Luna – ezek mindegyike ugyan előfizetéses, de ha nem akarunk rögtön elköteleződni, sokszor találunk kedvezményes ajánlatokat és ingyenes próbaidőszakokat. A Streaming hetek alatt, október 13-ig például 349 Ft-ért fizethetünk elő a Blacknut app 1 hónapos használatára.

Ahhoz, hogy hozzáférjünk ehhez a gigantikus játéktárhoz, mindössze annyit kell tennünk, hogy megnyitjuk a Gaming menüpontot a webOS23-at vagy annál újabb rendszert futtató okostévénken, ahol az összes felhőalapú gamingszolgáltatást megtaláljuk majd egy helyen.