Ahogy ígérte a nemrégiben teljesen új dizájnba bújtatott gasztroportál, már jelentkezett is legújabb hasznos funkciójával. A Miből főznél? lehetőség kifejezetten ajánlott azokra az alkalmakra, amikor nem a boltba szaladnánk el, hanem az otthon éppen elérhető alapanyagokból varázsolnánk valami finomat az asztalra.
A Sóbors Miből főznél? funkciójának segítségével az érdeklődők konkrét alapanyagok alapján tudnak recepteket keresni, és ugyanitt ki is zárhatnak hozzávalókat (pl. ételallergia esetén). A rendszer ezt követően jelenít meg különböző ötleteket: először azokat, amelyekben a legtöbb megadott alapanyag szerepel, de mutat variációkat arra is, amelyek elkészítéséhez a megadottaknál kevesebb hozzávaló is elegendő lesz. Ezek között aztán mindenki találhat kedvére valót, ahogy ezt már el is várjuk a Sóborstól, amely valóságos inspirációs forrás mind a konyhában kísérletezők, mind az ínyencek számára.
A sütés-főzést, mint szeretetnyelvet éltető magazin mára rendszeres szereplője a gasztrokiadványok TOP3-as listájának, impulzív, minőségi tartalmai a főzni szerető emberek szívébe hamar belopják magukat. Az oldalon minden egyes recept hiteles, kipróbált, ezeket gyakran saját készítésű, látványos fotókkal illusztrálják. Népszerűsége az ünnepi időszakokban még inkább megugrik, hiszen a klasszikus magyar konyha nagy kedvencei mellett az aktuális gasztronómiai trendek és az újragondolt receptek is mind-mind hívogatják az olvasót. Az oldal azoknak szól, akik örömüket lelik a főzésben, miközben a fenntarthatóságot és a tudatos fogyasztást is fókuszba helyezi – például a maradékok kreatív felhasználásával vagy ételintoleranciákhoz igazított receptekkel.