Új ügyféllel erősít az ACG Pro

Az ACG Pro-t választotta Magyarország egyik legnagyobb HR szolgáltatója, a WHC Csoport teljeskörű PR kommunikációs feladatainak ellátására.

A WHC egy többkörös, meghívásos tender keretén belül választotta ki ACG Pro-t a cégcsoport PR kommunikációs és stratégiaalkotási folyamataira. A közös munka június elején vette kezdetét.

„Nagyon gyorsan megtaláltuk a közös hangot, és már a tenderfolyamat kezdetétől éreztük, hogy nagyon felkészült, precíz ügyféllel állunk szemben. Örülök, hogy kommunikációs partnerként segíthetjük a WHC-t nem mindennapi küldetésükben és reméljük, lesz lehetőségünk bátor kreatív ötletekkel is támogatni a folyamataikat” - mondta Mentes Endre, az ACG Pro ügyvezetője.

A WHC Csoport jelenleg 10 országban nyújt teljeskörű HR szolgáltatást ügyfeleinek, köztük munkaerő-közvetítést, munkaerő-kölcsönzést, valamint diák-, nyugdíjas- és kismama-szövetkezeti foglalkoztatást is biztosítanak.

„Ahogy HR szolgáltatásainkban, úgy marketing és PR tevékenységünk terén is kiválóságra törekszünk. Olyan szakértő gárdát kerestünk kommunikációs ügynökségként, amelynek szemlélete, szaktudása és tapasztalata révén a legtöbbet hozhatjuk ki magunkból ezen a fronton is. Örömmel vágunk bele a közös munkába az ACG Pro-val” – tette hozzá Erős László, a WHC Csoport marketingvezetője.