Szuperprodukciókkal erősít a Paramount Network

Izgalmas kalandokkal köszönti a tavaszt a Paramount Network. A márciusi szombat délutánokon vetített családi mozifilmekben a hősök és a világ megmentése játsszák a főszerepet. Érkeznek a pizzamániás teknőcök, a rettenthetetlen kincsvadászok, pár jóságos szörnyeteg és a Húsvéti Nyuszi sem maradhat ki a programból.

Bennük csak hinni kell!

Az öt legenda című filmben különleges csapat verbuválódik össze, hiszen a Húsvéti Nyuszi, a Mikulás, az Álommanó és a Fogtündér is egy oldalon küzd a rettegett Mumus ellen, akinek már elege lett abból, hogy a szülők állandóan vele riogatják a legkisebbeket. Hozzájuk csatlakozik ötödik legendaként a telek előfutára, Dér Jankó, aki megoldás lehet a veszélyes ellenséggel szemben.

Teknősbalhé New Yorkban

New Yorkot nagy veszély fenyegeti, de a Leonardóból, Michelangelóból, Donatellóból és Raffaellóból álló csapat felveszi a kesztyűt a gonosszal. A nevek alapján könnyen hiheti az ember, hogy a reneszánsz nagy művészei harcolnak a rettegett Zúzóval, a jártasabbak azonban tudják, hogy ők a Tini Nindzsa Teknőcök! A négy pizzarajongó és a távol-keleti harcművészetekben jártas Szecska Mester a vakmerő riporternővel, Aprillel (Megan Fox) összefogva megkísérli a lehetetlent.

Monstrumcsapat a világ megmentéséért

A Szörnyek az űrlények ellen című produkcióban Susan éppen az esküvőjére készül, mikor egy váratlan baleset következtében óriásivá nő. A 15 méteres lányt az amerikai hadsereg – más szörnyekkel egyetemben – egy titkos bázisra szállítja. Itt ismerkedik meg a monstrumcsapat többi tagjával: dr. Csótánnyal, a rovarfejű zsenivel; Hiányzó Láncszemmel, aki félig majom, félig hal; B.O.B.-bal, az elpusztíthatatlan zselével és a százméteres lárvával, Rovaroszaurusszal.

Titkos térkép és egy legendás kincs

Március utolsó szombatjára a csatorna a Tad, az utolsó felfedező című filmmel kedveskedik a tévénézőknek. Tad mindig is szeretett volna régész lenni, ezért meglátogatja Sara-t, reménybeli barátnőjét, aki az egyik kutatása során fellelte Midász király által elrejtett térképet. Az útmutató egy nyaklánchoz vezet, amely mindent arannyá változtat, amihez csak hozzáér. A rosszfiúk persze sóvárognak a könnyű alkímia után, így a régésznőt elrabolják. Tad számára nincs választás: beutazza az egész világot a segítőivel, hogy megmentse szerelmét.

Március 6-án 12:20-tól Az öt legenda, március 13 12:55-től Tini nindzsa teknőcök, március 20-án 13:20-tól Szörnyek az űrlények ellen és március 27-én 13:10-től Tad, az utolsó felfedező a Paramount Network műsorán.