Kevésbé kelendő legendák

Hogyan hat egymásra az online és a print kiadvány, mennyire van esélyük az új címlapsztároknak arra, hogy évekig uralják a borítókat – többek között erről is beszélt Bokor Klára. A Kiskegyed, főszerkesztője elárulta azt is, hogy mennyire lát esélyt arra, hogy Instagram- és YouTube-sztárok is megjelenjenek a Kiskegyed címlapján.

- Mennyiben hat egymásra a nyomtatott Kiskegyed lap és a kiskegyed.hu?

- Nem igazán, a Kiskegyed.hu ugyanis valamelyest nőiesebb és „szolgáltatóbb” jellegű termék, mint a printkiadvány, amelynek erős a szórakoztató jellege.

- Általában azok kerülnek címlapra, akik a neten is sok kattintást hoznak?

- Monitorozzuk az internetes fogyasztó érdeklődését, a napilapvásárlók választását és a hetilappiacot is. Ennek összességéből kerül ki az eredmény, hogy kik a legkurrensebb celebek egy időszakban.

- Mintha generációváltás lett volna a Kiskegyed borítóin, nagyon sok korábbi „húzónév” (például Liptai Claudia, Marsi Anikó) alig szerepelt, helyettük pedig jöttek új arcok (Kulcsár Edina, Berki Mazsi).

- Valóban így van, a középkorú legendák most kevésbé kelendők. Az újabb bulvárhősök és a legidősebb sztárok mennek most (például Jimmy még mindig jó).

- Ezek az újak képesek lesznek a továbbiakban is „uralni” a borítókat, vagy a tavaly év csupán „átmeneti állapot” volt számukra?

- Ezt nehéz megmondani, Kulcsár Edina szülése biztosan nagy érdeklődést vált majd ki. Mazsi viszont el fogja veszíteni jelentőségét, ahogy telik az idő Berki Krisztián halála után. Ezek a szereplők a látszat ellenére nem egyformák.

- Mi számít többet, hogy valaki érdekes személyiség, akit sokan kedvelnek, vagy a sztori, ami mögötte van?

- Ha egy kevésbé ismert celebbel történik valami izgalmas, akkor talán a sztori legyen inkább jó, mintsem hogy egy nagyon kedvelt szereplővel „ne történjen semmi”.

- Lát arra esélyt, hogy az Instagram- és YouTube-sztárok valaha is megjelenjenek a Kiskegyed címlapján?

- Igen, Mazsi és Edina már azok. A kialakuló szerelmi kapcsolatok miatt mások is voltak már, például L. L. Junior exbarátnője, Dárdai Blanka, aki ugyan szerepelt tehetségkutatóban, de az Instán lett ismert, illetve Junior által.