A Street Kitchen csapata a tavaszt ezúttal is egy vadonatúj lapszámmal köszönti. 83 kipróbált tavaszi és húsvéti recepttel segíti azokat az olvasókat, akik a hagyományos recepteken túl szívesen kísérleteznek és próbálnak ki újakat is.
Az olvasók kedvükre válogathatnak többek között a retró melegszendvicsek, a cuccos egytálételek, a csípős, spenótos vagy húsmentes kaják és a kávés sütik közül, így tutira mindenki talál majd kedvencet magának. De aki a húsvéti asztalra villantana, az sem marad ötlet nélkül, az SK csapata szaftos bárányhúsos kajákkal, tojáskrémekkel, sütés nélküli sütikkel, babka-variációkkal és egy brutális húsvéti hamburgerrel várja a nyuszit, utóbbi egyenesen a címlapon landolt.
A receptek mellé színes cikkek is járnak, így derül fény többek között arra is, hol ebédelnek a Street Kitchen csapatának tagjai, ha épp nem készült kaja a bázison, vagy hogy idén tavasszal hova érdemes randizni menni a fővárosban a tuti siker kedvéért. Aki mégsem járna sikerrel, az egy főre szóló recepteket is talál a magazinban, hogy éhes azért ne maradjon.
„Miközben novemberben mindenki karácsonyi lázban ég, mi már a tavaszra hangolódunk és receptötleteken agyalunk a következő évi első lapszámhoz. A szezonális tavaszi kajákon túl frankó húsvéti receptek is felsorakoznak, minden Street Kitchen videós arc saját rovattal jelentkezik, de a háttérben dolgozó kollégák is beszálltak a főzésbe, így egy rovat erejéig a főszerkesztőnk, a gyártásvezetőnk és a food team vezetőnk is megmutatja a kedvenc receptjeit. Most aztán kiderül, hogy nálunk tényleg mindenki tud főzni” – mondta el Fördős Zé, aki ezúttal könnyen csomagolható, elviteles kajákat mutat be a saját rovatában, így adva gyors és megúszós ötleteket azoknak, akiknek csak este van idejük összedobni egy másnapi irodai ebédet.