Padelezők figyelem – ismét jön a Media and Padel AllStars verseny!

Már másodszor rendezi meg a Marketing&Média és a Premier Padel a Media and Padel AllStars versenyt. A szervezők várnak minden padelezőt, teniszezőt, fallabdázót, pingpongozót, a padelt csak távolról csodálót, illetve a játékkal már közelebbről is megismerkedőt.

A tavalyi nagy siker után idén ismét megrendezik a Media and Padel AllStars versenyt. Az eseménynek ezúttal a Nagyrét utcában található Premier Padel Nagyrét ad otthont, melynek ismertetőjelei lágy madárcsicsergés, természetvédelmi övezet, olasz pizzeria, és sok napsütés. Rossz idő esetén a Feneketlen tónál lévő Premier Padel Park ad otthont a rendezvénynek.

A tavalyi, első Media and Padel AllStars versenyen mintegy kéttucatnyian vettek részt. Az eseményről szóló képes beszámolónk itt olvasható.

Az idei Media and Padel AllStars verseny május 13-án lesz, 10:00-16:00 óra között. A szervezők 9:30-ra várják a versenyzőket, sorsolás és bemelegítés után kezdődnek a mérkőzések.

A szervezők sok szeretettel várják az érdeklődőket! Jelentkezni Aczél Lászlónál (aczell@gmail.com), illetve Simon Krisztiánnál (krisztian.simon@marketingmedia.hu) lehet.

A tenisz és a squash elemeit ötvöző padelről itt olvashat bővebben. (x)