Felejthetetlen nyarat ígér a Coca-Cola

A COKE STUDIO zenei platformján keresztül vadonatúj, magával ragadó zenei élményeket kínálnak Európa-szerte és azon túl. Az új zeneszámokkal, elképesztő mixekkel, a COKE STUDIO élő zenei eseményekkel és a szezon legnagyobb és legjobb fesztiváljaival a Coca-Cola igazi varázslatot hoz 2023 nyarára. Magyarországon idén nyáron számos fesztiválon is találkozhatnak a rajongók a Coke márkával, a COKE STUDIO pedig három rendezvényen lesz jelen.

A Coca-Cola bemutatta a COKE STUDIO első eredeti zeneszámát: a "Be Who You Are (Real Magic)" himnuszával és klipjével indítja el az idei nyári szezont. A Grammy-díjas amerikai dalszerző és zenész, Jon Batiste által írt és előadott új számban - amely az önmagunkhoz való hűség erejét ünnepli - a NewJeans, J.I.D, Camilo és Cat Burns működnek közre.

A legfrissebb meglepetés, hogy megérkezett a COKE STUDIO-ba az idei Sziget fesztiválon is fellépő Imagine Dragons és az Inner City Youth Orchestra of Los Angeles közös alkotása, a "Symphony" is, amely a COKE STUDIO YouTube csatornáján már megnézhető.

A COKE STUDIO platform a nyár folyamán még több egyedi zenei tartalmat kínál majd, így például 9 vadonatúj, több előadóval készült, különböző stílusokat ütköztető dallal világszerte, amelyeket létrehozásában olyan előadók vesznek részt, mint például Sam Smith. Mindegyik előadó saját exkluzív COKE STUDIO sessiont is rögzített, amely júniusban és júliusban minden zenei platformon elérhető lesz a zenerajongók számára.

Az első himnusz megjelenéséről Jon Batiste így nyilatkozott: "Büszke vagyok arra, hogy a Coca-Colával együttműködve a támogatás és az emberség üzenetét oszthatom meg a világgal a zenémen keresztül. A Coke Studio platformja összehozza a különböző kultúrák előadóit, hogy együtt ünnepeljük kulturális különbözőségeinket és mindannyiunk végső egységét. Ez egy olyan nem hagyományos, innovatív megközelítés, amely nagyon közel áll hozzám. Amikor a "Be Who You Are (Real Magic)" című számot írtam, az inspirált, hogy egy olyan himnuszt alkossak, amely megragadja az igazi varázslatot, ami akkor történik, amikor őszintén megmutatjuk magunkat másoknak. A himnuszban a világ minden tájáról érkező új barátaim, ezek a fenomenálisan különleges művészek: NewJeans, Camilo, J.I.D és Cat Burns mutatkoznak be. Nagyon jól éreztük magunkat együtt, és remélem, hogy ez a rajongók számára is nyilvánvaló lesz."

A határtalan kreativitás és a COKE STUDIO platform páratlan új zenéi mellett élő zenei élményekkel is gazdagodhatnak a rajongók, akik a Coca-Cola révén Európa legnépszerűbb fesztiváljára is eljuthatnak, így kerülve még közelebb az élő zenei tartalmakhoz. Idén nyáron a Coca-Cola és a Fanta ízek, valamint a Sprite termékek csomagolásával egy óriási promóció keretében a fogyasztók zenei és nyári nyereményeket, például fesztiváljegyeket és nyereménytárgyakat nyerhetnek. Emellett a COKE STUDIO Live Meet-Ups fellépőivel is garantálják a felejthetetlen zenei pillanatokkal teli szezont.

Magyarországon idén nyáron három fesztiválon is találkozhatnak a rajongók a COKE STUDIO-val. Az együttműködő rendezvények között ott lesz a magyarországi Sziget Fesztivál is, ahol a nagyszínpaddal szemben, valamint a Coke Studio Experience nevű helyszínen találkozhatnak a márkával. Utóbbi, a tavalyinál lényegesen nagyobb bulihelyszínén a nagyszínpad program szünetei alatt és a koncertek után közkedvelt magyar DJ-k egész éjjel játsszák a legnagyobb slágereket, emellett a szerencsések backstage túrán is részt vehetnek. A SZIN Fesztiválnak idén a Coca-Cola lesz a névadó szponzora: itt akár a nagyszínpadra kiváló rálátást biztosító COKE STUDIO hangosító toronyba, illetve annak tetejére is feljuthatnak a látogatók. A torony nagyméretű kivetítőjén pedig távolabbról is követhetők majd a koncertek. Idén újdonságként az Inota Fesztiválon is lesz COKE STUDIO. Mindezek mellett számos más hazai fesztiválon is jelen lesz a Coca-Cola márka.

A neves nemzetközi együttműködő rendezvények a következők:

Lollapalooza, Stockholm, Sweden (June 29-July 1)

Tomorrowland, Boom, Belgium (July 21-23 and July 28-30)

Lollapalooza, Paris, France (July 21-23)

Lollapalooza, Chicago, US (August 3-6)

Untold, Cluj-Napoca, Romania (August 4-7)

Sziget, Budapest, Hungary (August 10-15)

Coca-Cola Music Experience, Madrid, Spain (September 1-2)

Lollapalooza, Berlin, Germany (September 9-10)

Coachella, California, USA (April 2024)

A Coca-Cola és a Fanta ízek, valamint a Sprite termékek promóciós csomagolásain a Coca-Cola alkalmazásra QR-kódok találhatók majd. Ezeken keresztül nemcsak a kupakokon és nyitófüleken található promóciós kódok tölthetők fel számos nagyszerű zenei nyereményért, hanem különböző tartalmakhoz, játékokhoz is hozzá lehet férni, köztük a Coke Studio Zenetárhoz. A promóciós csomagolások már megtalálhatók a boltok polcain.