Ügynökségeket választott a H1 Systems

Ügynökséget választott a H1 Systems, Magyarország vezető adatközponti és épülettechnológiai megoldásokat kínáló szolgáltatója. Az idén 30 éves vállalat tenderén hagyományos arculati és marketingfeladatokra, illetve közösségi média és tartalommenedzsment munkákra kerestek partnert. A kiválasztási folyamat végén a Carbon Group-Próbakő Kommunikáció ügynökségpáros került ki győztesként.

A Carbon Group feladata alapvetően a márkaépítés, márkafejlesztés, arculati frissítés, valamint különböző B2B és employer branding kampányok tervezése és megvalósítása. A Próbakő Kommunikáció első sorban közösségi média és tartalommarketing feladatokat lát el. Ezek közé tartozik a H1 Systems Facebook és LinkedIn oldalának működtetése, valamint céges szakmai blog készítése. A munkához a sajttókapcsolatok ápolása is hozzátartozik.

„Az ügynökségpáros jelentős tapasztalatokkal rendelkezik B2B kommunikáció és employer branding területen egyaránt. Ráadásul a tenderfolyamatban igen meggyőző, megalapozott tenderanyagot tettek le az asztalra” – mondta el Csere Márton a H1Systems markeztingvezetője.