Márkamenedzserek toplistájával jön a Business Lounge

A Business Lounge szeptember 27-i adásában Vaszary Ádámmal, a Signature40 lista társalapítójával lesz beszélgetés a rangsor hátteréről, arról, hogy honnan jött az ötlet, és miért érezték úgy, hogy szükség van még egy listára.

(kiemelt fotón fent: Vaszary Ádám és Németh Flóra, alul balra Kérdő Krisztina, jobbra Metykó Zsófia)

A marketingkommunikációs szakembereket elismerő toplisták és díjak többnyire a nagyvállalati felsővezetőket értékelik, pedig minden sikeres marketingkommunikációs kampány mögött ott áll egy jó operatív szakember is. Ők azok, akik a vállalati stratégiát és célokat a megvalósítás szintjén kezelik, mozgatják az őket kiszolgáló ügynökségi kört.

A Signature40-t elindító két reklámszakember, Nagy Márton és Vaszary Ádám célja az volt, hogy a sikeres kampányok, projektek mögött álló, közvetlen döntéshozói szint alatt dolgozó operatív szakembereket díjazzák. A Business Lounge mai adásában Vaszary Ádám lesz a vendég, akit a lista hátteréről kérdeztek. A rangsort, amelynek a Marketing&Media magazin is a szakmai partnere, idén másodszor teszik közzé. Az első 10 helyezettet a múlt heti Marketing Summit konferencián díjazták, a részletes lista pedig az októberben megjelenő Marketing&Media magazinban lesz olvasható.

A Business Lounge mai adásában közelebbről is megismerhetjük a rangsor első 3 helyezettjét. Metykó Zsófia, a Yettel Magyarország Zrt. Otthoni és Szórakoztató Szolgáltatások megbízott Osztályvezetője, Kérdő Krisztina, a Zwack Unicum Nyrt. kiskereskedelmi trade marketing menedzsere és Németh Flóra, a Magyar Telekom PR szakmai vezetője mesélnek magukról, munkájukról és arról, hogy milyen ma egy nagyvállalatnál marketingesnek lenni.

Business Lounge ma délután 14-15-ig a radiocafén.