Januárban folytatódik a népszerű sorozat

Az HBO saját gyártású hatrészes True detective: Night country című sorozata, főszerepben az Oscar-díjas és Emmy-jelölt Jodie Fosterrel és Kali Reisszel, január 15-én, hétfőn debütál az HBO-n, online pedig a HBO Maxon lesz elérhető. A sorozat showrunnere, írója és az összes epizód rendezője Issa López.

Amikor az alaszkai Ennisben leszáll a hosszú téli éj, nyom nélkül eltűnik az a nyolc férfi, akik a tsalali sarkvidéki kutatóállomást üzemeltették. Az ügy felgöngyölítéséhez Liz Danvers (Foster) és Evangeline Navarro (Reis) nyomozóknak szembe kell nézniük a saját magukban rejlő sötétséggel és felszínre kell hozniuk az örök jég alatt rejlő súlyos igazságokat.

Szereplők: Jodie Foster, Kali Reis, Finn Bennett, Fiona Shaw, valamint Christopher Eccleston, Isabella Star LaBlanc és John Hawkes. Vendégszereplők: Anna Lambe, Aka Niviâna, June Thiele, Diane Benson és Joel D. Montgrand.

Alkotók: showrunner, író, rendező, executive producer: Issa López; főszereplő és executive producer: Jodie Foster. Executive producerek: Mari Jo Winkler; Barry Jenkins, Adele Romanski és Mark Ceryak a PASTEL részéről; Chris Mundy; Alan Page Arriaga; Steve Golin; Richard Brown; Matthew McConaughey; Woody Harrelson; Cary Joji Fukunaga; Nic Pizzolatto. Producerek: Princess Daazhraii Johnson; Cathy Tagnak Rexford; Sam Breckman.

A sorozat január 15-től lesz látható az HBO-n és az HBO Maxon.