Sneakerness – cipők és kreativitás a Business Lounge-ban

Milánó, London, Amszterdam, Zürich és Köln után 2023 novemberében Budapestre érkezik a Sneakerness, amit Trunk Tamás Dablty hoz el a magyar sneaker rajongóknak. A Business Lounge mai adásának első felében Trunk Tamással beszélgetnek arról, hogy mi várható az eseményen, a második részben pedig a Lounge Group munkatársait faggatják arról, hogy miért láttak fantáziát egy ilyen rendezvényben.

(kiemelt fotón balról jobbra: Trunk Tamás Dablty, Radovics Péter, Molnár Máté)

A Sneakerness látszólag a nagy értékű cipőkről szól, de ez nem feltétlenül van így, hiszen a vintage- vagy a limitált kiadású lépők is ugyanúgy hozzátartoznak a streetwear kultúrához, így ezek is láthatóak és megvásárolhatóak lesznek a fesztiválon. Az európai sneaker fesztivált, ami már több országban is óriási tömegeket mozgat meg Magyarországon hatalmas érdeklődés kíséri.

A Business Lounge november 8-i adás első felében Trunk Tomival beszélgetnek az előkészületekről, mi várható a fesztiválon, a Z generációról és hogyan viszonyulnak a márkákhoz munkához, szórakozáshoz.

Az adás második felében a Lounge Grouptól Radovics Péterrel és Molnár Mátéval beszélgetnek arról, hogy miért láttak fantáziát az eseményben, miért fontos a Z generáció az ügynökségnek. Mit jelent a “SneakPeek” és mit kínál az ügynökség a legkreatívabb sneakhead-nek – többek között ez is kiderül a Business Lounge mai adásából.

Business Lounge ma délután 14:00-től a radiocafén.