Debrecenben terjeszkedik a PwC

A Kelet-magyarországi régió gazdasági potenciálját és az ott felmerülő ügyféligények magas szintű és minőségi kiszolgálását igyekszik növelni az 1100 alkalmazottat foglalkoztató nemzetközi könyvvizsgáló és tanácsadó cég debreceni irodanyitása

Lőcsei Tamás, a PwC Magyarország vezérigazgatója 2023. november 15-én délelőtt ünnepélyes keretek között bejelentette, hogy a PwC, a világ egyik vezető pénzügyi és gazdasági tanácsadó társasága irodát nyit Debrecenben. A Magyarországon több, mint 30 éve jelen lévő vállalat három fő szolgáltatási terület – könyvvizsgálat, adó és jogi, valamint üzleti tanácsadás – mellett számos egyéb, speciális szakterületen segíti ügyfeleit – és immáron Debrecen és a Kelet-magyarországi régió gazdasági társaságai számára is közelebb hozza szolgáltatásait.

Ünnepi beszédében a cégvezető így fogalmazott: „Debrecen egy új ablak számunkra, új kilátással. Ugyan már több területen együtt dolgozunk debreceni cégekkel, most arra vállalkozunk, hogy megerősítjük a párbeszédet a helyi üzleti és akadémiai élettel és fokozott odafigyeléssel segítjük az itteni, és a jövőben ide érkező gazdasági szereplők felkészülését a folyton változó valóságra. A régió eddigi sikereinek kulcsát rugalmas alkalmazkodási képességében látjuk, és igyekszünk méltóvá válni a helyiekkel való együttműködésre.”