Új ügyféllel erősít a Próbakő

A hazánkban 2023 januárja óta elektromos áram nagykereskedelemmel foglalkozó KER TOKI Power AD a tavalyi év vége óta végfelhasználóknak is kínál származási garanciával rendelkező zöld áramot. Az új szolgáltatás bevezetéséhez kapcsolódóan a korábbinál erőteljesebb kommunikációs aktivitás is indult. Ennek megtervezését és menedzselését a cég a Próbakő Kommunikáció csapatára bízta.

Az áramkereskedő vállalat anyacége, a Renalfa Solarpro Group Délkelet-Európa vezető zöld energia befektetési társasága. A cégcsoport az áramkereskedelem mellett energiaipari befektetésekkel is jelen van Magyarországon. Galgagután 50 megawattos, Szentmártonkátán pedig 23 megawattos naperőművet működtet, és további építéséről is folynak egyeztetések. A KER TOKI Power AD évente 2 terawattórát meghaladó volumenben ad el elektromos áramot, és összesen több mint 3 ezer ügyfelet lát el. Számos független villamos energia-termelő, nagy ipari fogyasztó, valamint kis- és középvállalkozás tartozik a társaság ügyfelei közé. Bulgária és Észak-Macedónia mellett jelen van hazánkban, Romániában és Szerbiában is, és minden termékkel kereskedik az érintett regionális energiatőzsdéken.

A korábbi szakmai referenciák alapján elnyert megbízás keretében a Próbakő frissítette a cég magyar nyelvű weboldalát, a KER TOKI hazai és nemzetközi szakembereivel együttműködve elkezdte felépíteni a vállalat hazai sajtókapcsolatait és a LinkedIn-en B2B kommunikációba kezdett.

A Próbakő B2B kommunikációs referencialistáján szereplő vállalatok többek közt: Fanuc, H1 Systems, LEO FM, Lucart, Palletways, Shoptet, Supreva.