Új vetélkedő érkezik az RTL-re

Hollandiából indult, monumentális díszletben forgatott kvízshow érkezik hamarosan az RTL-re. A The Floor című produkció látványos, izgalmas, pörgős, és hétről hétre 8 millió forintos nyeremény lel gazdára.

A Hollandiából indult show a világ számos országát hódította már meg: többek között Olaszországban, Franciaországban és az Egyesült Államokban is sikerrel mutatták be. A The Floor – Csak egy maradhat hamarosan az RTL képernyőjére is megérkezik.

A vadonatúj vetélkedőbe már elindult a játékosok kiválasztása, de még tart a casting, így még lehet jelentkezni. Azok jelentkezését várják, akik valamely téma nagy ismerői, legyen az környezetvédelem, zene vagy űrkutatás. Ha valaki szakmájából kifolyólag magabiztos egy területen, vagy akár hobbijának köszönhetően különösen jártas egy témakörben, akkor jó eséllyel indulhat a heti 8 millió forintos nyereményért folyó izgalmas küzdelemben.

A vetélkedő az RTL legnagyobb stúdiójában készül majd, gyártója a Scripted Productions, producere Hámori Barbara, kreatív producere Bányai Gábor.