Arculatváltás a Schwarzkopfnál

Diane Kruger, Ana Ivanović, Alli Neumann, Collien Ulmen-Fernandes, Mini Anden, Nazan Eckes & Swantje Paulina csatlakoztak a Schwarzkopf Kreatív Kollektívájához az esernyőmárka új, “For Every You” kampányának égisze alatt. Rendkívül eltérő hajtörténeteiknek és egyéni hajigényeiknek köszönhetően ez a 7 különleges személyiség tökéletesen képviseli a Schwarzkopf márka szakértelmét a haj kapcsán, legyen szó a hajfestés, hajápolás vagy hajformázás bármely aspektusáról.

Globális márkanagyköveteinek egy lehengerlő, berlini sajtóesemény keretein belüli bemutatásával a Schwarzkopf márka izgalmas útra lép, megerősítve küldetését egy erős, céltudatos, globális és kulturális szempontból releváns márka létrehozásában. A Schwarzkopf mindezt kiemelkedő művészekkel és kulturális alkotókkal közösen teszi, akik páratlan hajszakértelmükkel inspirálják és teszik lehetővé az egyéni hajtörténetek megélését és megosztását:

A “Schwarzkopf – For Every You” kampánya új és izgalmas módon egyesíti és egyben ünnepli is a márka globális ismertségét és fogyasztóitól kapott szeretetét. „Rendkívül boldogok és izgatottak vagyunk, hogy eme 7 különleges, ikonikus és igazán inspiráló nő mindegyike osztozik velünk a haj és a hajban rejlő erő iránt táplált szenvedélyünkön és elkötelezettségünkön. A haj személyiségünkben betöltött kiemelt szerepét e 7 különleges személy mindegyike egy nagyon személyes, mégis mindannyiunk számára rendkívül inspiráló módon testesíti meg. A hajnak ereje van; a Schwarzkopf küldetése épp ezért nem más, mint hogy a hajápoláson, hajfestésen és hajformázáson keresztül segítse a hajon keresztüli önkifejezés erejének kihasználását. Hajuk egyedi történeteinek megosztásával e nők is mindannyiunkat pont erre bíztatnak. Határtalan boldogság a Schwarzkopf számára, hogy a hajon keresztüli önkifejezés hangsúlyozására fókuszáló missziójának útján a Kreatív Kollektívával karöltve indulhat el, ezzel építve a fogyasztókkal való kapcsolatát” – nyilatkozta Matthieu Chauvet, a Henkel Consumer Brands Schwarzkopf globális marketingért felelős alelnöke.

Schwarzkopf Kreatív Kollektíva

Diane Kruger, díjnyertes színésznő

Ana Ivanović, korábbi tenisz világbajnok & vállalkozó

Alli Neumann, énekes-dalszerző

Collien Ulmen-Fernandes, televíziós személyiség & színésznő

Mini Anden, modell & színésznő

Nazan Eckes, televíziós személyiség

Swantje Paulina, modell és influencer