Visszatér Axel Foley, folytatódik A Bridgerton család – ez jön idén a Netflixen

Több mint 90 teljesen új, illetve folytatódó sorozatot jelentett be a Netflix, emellett pedig rengeteg, idén érkező filmről is beszámolt a streaming szolgáltató. Folytatódik idén A Bridgerton család, a Cobra Kai új évada is befut, a Squid Game is folytatódik a második évaddal, a filmújdonságok között pedig ott lesz a Rebel Moon második része, a Code 8 folytatása és visszatér Eddie Murphy Axel Foley, vagyis a Beverly Hills-i zsaru bőrébe bújva.

A múlt héten hozta nyilvánosságra tavalyi üzleti eredményeit a Netflix, amiből kiderült, hogy egy év alatt közel 30 millióval nőtt az előfizetőik száma. Az egyre kiélezettebb streaming piaci versenyben kulcstényező, hogy milyen tartalmakat kínálnak a szolgáltatók, nyilván egy ekkora növekedéshez az is kell, hogy folyamatosan érkezzenek az új sorozatok, filmek a platformra.

Az üzleti eredmények bemutatásakor már bejelentett néhány idén érkező újdonságot a Netflix, azonban most egész részletes listát tett közzé arról, hogy mi várható a sorozatok, filmek és a játékok kapcsán idén. A sorozatok közül az egyik nagy idei durranás már februárban megérkezik, az Avatar: az utolsó léghajlító című élőszereplős széria február 22-től lesz látható a platformon. Márciusban jön többek között a Háromtest probléma című, szintén új sorozat, valamint a The Gentlemen.

Az év hátralévő részében pedig nagyon sok, népszerű széria folytatása fut majd be. A Bridgerton család harmadik évada két részletben kerül majd fel a Netflixre, de jön a videójátékos adaptáció, az Arcane második évada, folytatódik a Cobra Kai már a hatodik szezonnal, illetve visszatér a Squid Game a második évaddal. Az Emily Párizsban is új szezonnal jelentkezik majd idén, illetve érkezik a Vikingek: Valhalla harmadik évada. A valóságshow-k kedvelőinek is lesz miből válogatni, a társkereső változatból a Vakszerelem már a hatodik évaddal jelentkezik februárban, de jön német és brit verzió is a műsorból.

A filmújdonságok közül mindenképpen érdemes megemlíteni a Beversly Hills-i zsaru: Axel F című produkciót, amiben Eddie Murphy ismét Axel Foley nyomozó bőrébe bújik. A Netflix tájékoztatása szerint a film július 3-án érkezik majd a platformra. Érkezik majd a Rebel Moon folytatása, A Sebejtő alcímet viselő filmmel, illetve a Code 8 című produkció szintén második része.