Az Alza.hu-t választották a legjobb webplázának a vásárlók

Az Alza.hu az Árukereső.hu oldal tekintélyes versenyén, az Ország Boltja szavazáson lett első a Minőségi díj – Webáruház kategóriában. Ezt a díjat kizárólag vásárlói vélemények alapján ítélik oda, tehát valódi vásárlói élmény igazolja.

Az Ország Boltja versenyt a magyar internetes kereskedelmi piac egyik legfontosabb ár-összehasonlító oldala, az Árukereső.hu hirdeti meg minden évben. Az Alza.hu évek óta dobogós a Minőségi díj Webáruház kategóriájában. Legutóbbi, 2019-es győzelme után most ismét az első helyet szerezte meg – olvasható a webpláza közleményében.

A díjat kizárólag olyan felhasználók szavazatai alapján ítélik oda, akik vásároltak az adott webáruházban, tehát konkrét, valódi tapasztalatuk van a vásárlás menetéről, a kiszállítás gördülékenységéről, a megvásárolt termék minőségéről vagy az ügyfélszolgálat működéséről.

„Természetesen nagyon örülünk az újabb sikernek – mondta a díjat átvevő Forrás Ákos, az Alza Magyarország country managere. – Külön öröm számunkra, hogy ezt a díjat maguk a vásárlók adják: azok a felhasználók, akik első kézből tapasztalták meg szolgáltatásunk minőségét. Ez az elismerés is azt bizonyítja, hogy az Alza nemzetközi cégcsoportként és magyarországi webáruházként komoly versenyben képes kiemelkedő vásárlási élményt nyújtani.”

Az idén harminc éves, cseh tulajdonú Alza magyarországi webáruháza, az Alza.hu arra törekszik, hogy a legnagyobb választékot, a leggyorsabb kiszállítást, kényelmes felületet, kedvező árakat és segítőkész ügyfélszolgálatot nyújtson vásárlóinak. Az Ország Boltja díj egyben annak elismerése is, hogy a tavaly elindított, tagjainak díjtalan kiszállítást biztosító AlzaPlus+ programmal, és szintén tavaly megnyitott újabb budapesti üzletével egyre kényelmesebb, gördülékenyebb és élményszerűbb vásárlást kínál az embereknek.