Döntött egyik népszerű műsoráról az RTL

Rövid szünet után április 28-tól folytatódik majd a Cápák között hetedik évada az RTL-en, és a médiacég most azt is bejelentette, hogy jövőre pedig újabb évaddal jelentkezik majd az üzleti showműsor.

Ismét a vállalkozások színes palettája mutatkozott be a Cápák között legutóbbi adásában, amelyben hol a látottaktól, hol a hallottaktól állt el a befektetők szava. Játékgép-építő vállalkozást, szállásközvetítő oldalt, online fogászati pácienskezelő rendszert ismerhettek meg a nézők, de egy pesto-készítő vállalkozás és egy fűszergyártó is a befektetők elé lépett. Ez utóbbi vállalkozó ráadásul befektetéssel távozott, így ő is csatlakozott azoknak a kishalaknak a táborához, akik már megszelídítettek egy – vagy akár több – Cápát.

Az RTL üzleti showműsora először 2019-ben került képernyőre és gyorsan népszerűvé vált a nézők körében, ennek köszönhetően a negyedik évadtól már vasárnap esténként, kiemelten fontos műsorsávban kerül képernyőre. A nézők töretlen érdeklődéssel követik nyomon a hét Cápa kishalakért folytatott csatározását a hetedik évadban is. A 18-49-es kereskedelmi célcsoportban a 25,6 százalékos közönségarányú, 298 ezres nézőszámú nyolcadik epizód, amely február 25-én került adásba az év eddigi toplistáján az első legnézettebb adásként szerepel az RTL tájékoztatása szerint. A Cápák között hetedik évada most szünetet tart, de április 28-tól folytatódik a 10. epizóddal, amelyben több Cápa is szeretne nagyot harapni a vállalkozásokból.

A remek nézettségi adatok alapján nem meglepő, hogy az RTL-nél úgy döntöttek, hogy jövőre is folytatódik majd a Cápák között. Az új évadra már várják is a magukban kellő bátorságot érző vállalkozók jelentkezését.