Borzongás és retro – ezt hozza a május a Scream.hu-n

Koranyári borzongás és retró thrillerek – májusban igazi ínyencségek jönnek a Scream.hu-ra. Jön exkluzív óriáspókos horrorból, az esküvői szezon nyitányaként lesz kaszabolás egy leánybúcsún, folyik majd vér és méz, és több retró gyöngyszemet is megtalálhatunk majd a platformon.

A rémület fészke című filmben egy család beköltözik egy öreg kúriába. Kiderül azonban, hogy nincsenek egyedül, egy ősöreg entitás egy hatalmas pók formáját felvéve vadászni kezd a család tagjaira. A rettegés éjszakája főhőse, az iraki háború veteránja, Tes felkészül a visszavágásra, miután egy csapat betörő megtámadja a húga lánybúcsúja alatt, és rájön, hogy a betörők nem akarnak szemtanúkat hagyni maguk után.

A Menekülés a mezőről című filmben hat idegen egy végtelen kukoricamező közepén arra ébred, egy titokzatos ellenség vadászik rájuk.

A Halálvonatban Pierce Brosnan és Patrick Stewart igyekeznek lekapcsolni a Christopher Lee által útjára indított atombomba-vonatot. A tanú szeme pedig egy furcsa, szürreális világban játszódó krimi a családját elvesztő ügynök önmarcangolásáról szól, amelyet tetéz a férfi megmagyarázhatatlan vonzalma a csinos sorozatgyilkos-nő iránt.