Filmes együttműködésben a BMW

A BMW sorozatban harmadik alkalommal áll hivatalos autóipari partnerként a világ egyik legnívósabb filmfesztiválja mellé. Az esemény főszereplőinek és kiemelt vendégeinek mobilitásáról exkluzív prémium flotta gondoskodik. A Naomi Campbell oldalán gyümölcsöző együttműködés új szintre lép: világpremierjét ünnepli a BMW XM Mystique Allure.

A BMW idén sorozatban harmadik alkalommal áll hivatalos autóipari partnerként a Cannes-i Nemzetközi Filmfesztivál mellé, amely egyúttal azt is jelenti, hogy a világ egyik legnívósabb filmfesztiválján a főszereplők és a kiemelt vendégek mobilitásáról a bajor prémiummárka luxusautóiból álló, exkluzív flotta gondoskodik majd. A BMW Cannes reflektorfényeiben ráadásul egy különleges autót is bemutat. A BMW Films tavalyi, The Calm címet viselő alkotásának sikeres világpremierje után a bajor prémiumgyártó idén a BMW XM műszaki alapjaira megálmodott különleges egyediségről rántja le a leplet, a brit szupermodell, Naomi Campbell oldalán gyümölcsöző kreatív együttműködése részeként.

2024. május 14-25. között a Cannes-i Nemzetközi Filmfesztivál hetvenhetedik alkalommal invitálja a filmkészítőket, színészeket és filmrajongókat a Côte d'Azur egyik legkedveltebb üdülőhelyeként számon tartott Cannes-ba. Az Arany Pálma-díj átadása azonban nem az egyetlen látványosság lesz, hiszen a fesztivál ideje alatt a híres Boulevard de la Croisette környékét valósággal ellepik a látványos előadások és a csillogó egyediségek. Az esemény a bajor prémiummárka számára is ideális színpadot biztosít arra, hogy igényes nemzetközi közönség előtt mutassa be a luxusszegmensben kínált legújabb modelljeit.

A fesztivál főszereplői és kiemelt vendégei így tisztán elektromos meghajtású prémium modellekben tapasztalhatják meg a fenntartható luxus magával ragadó élményét. A Palais des Festivals et des Congrés kongresszusi központ környéki utakon közlekedő exkluzív flotta a szervezők és egyes hivatalos partnerek számára is elérhető lesz. A flotta több mint 200 sofőrös luxusautóból áll majd, többek között tisztán elektromos meghajtású BMW i7, BMW iX és BMW i5 modellekkel, valamint a plug-in hibrid hajtáslánc-technológiával szerelt BMW XM nagyteljesítményű luxusautóval.

A Naomi Campbell oldalán gyümölcsöző kreatív együttműködés különleges egyediséget eredményezett

A BMW tovább bővítette a Naomi Campbell oldalán tavaly bejelentett együttműködését. A kreatív partnerség legújabb eredménye a BMW XM Mystique Allure: a szupermodell által megálmodott egyediség május 15-én ünnepli világpremierjét Cannes-ban.

Az együttműködés első lépése a BMW XM tavaly bejelentett „Dare to be You” kampánya volt. Naomi Campbell azon kifutósztárok szűk körébe tartozik, akiket a divatvilág a szupermodell kifejezéssel ismer el, modellkarrierjével párhuzamosan ráadásul színésznőként, tervezőként és vállalkozóként is sikert sikerre halmoz. A jamaikai származású brit modell mind a mai napig arra használja a nemzetközi divatbemutatókon rá irányuló reflektorfényeket, hogy a divatvilág sokszínűségét támogassa. Ezért is számít még mindig iránymutatónak a kreatív- és divatszakmában feltörekvő tehetségek következő generációja előtt.

Naomi Campbell és a BMW XM: a vizuális extravagancia úttörői

Úttörő hozzáállás, kiegyensúlyozottság és magabiztosság: erények, amelyekben Naomi Campbell és a BMW XM egyaránt osztozik. Ikonikus formanyelvével, luxus kényelmet kínáló utasterével és sorozatgyártásban először alkalmazott M HYBRID hajtáslánc-technológiájával a BMW XM a luxus és a kimagasló teljesítmény kapcsolatának merőben új szintjét váltja valóra.

A plug-in hibrid hajtáslánc-technológia elektromos motorja – modellváltozattól függően – egy soros hathengeres vagy egy V8-as benzinmotorral dolgozik együtt. A BMW XM Label Red (átlagos üzemanyag-fogyasztás (WLTP): 2,0 – 12,9 liter / 100 km; kombinált károsanyag-kibocsátás (WLTP): 45 gramm; kombinált energiafogyasztás (WLTP): 33,5 kWh / 100 km; CO2-osztály: B-G) a BMW M GmbH sorozatgyártásban kínált eddigi legerősebb modellje.