Irodapiaci trendek és az RTL új otthona a BrandManiában

A BrandMania stábja ezúttal annak járt utána, hogy milyen szempontok érvényesülnek az új irodaházak építése során és mit várnak el a bérlők. A műsor második felében pedig kiderül, hogy milyen az RTL új bázisa, amit nyáron vesz birtokba a médiacég.

Zöld, csúcstechnológiával felszerelt, hatékony az energiafelhasználásban, maximálisan támogatja a munkavégzést és a közösségi élményt – többek között ezek az elvárások fogalmazódnak meg napjaink irodaházai kapcsán. Az RTL magazinműsorának stábja ezúttal az irodapiaci trendeknek járt utána, hogy kiderítse, milyen körülményeket várnak el napjainkban a munkavállalók, hogyan forgatja fel a Z generáció a hagyományos irodák világát és milyenek lesznek a jövő irodái.

A műsor második felében pedig azt mutatják meg, hogy milyen lesz az RTL új központja. A médiavállalat egy modernista irodaépületet alakíttatott át a saját igényeire szabva és idén nyáron már birtokba is veszi az új létesítményt. Milyen különleges megoldásokat alkalmaztak, milyen kihívásokkal szembesültek a projekt során és mekkora feladat egy ekkora cég költöztetése – többek között ezekről is szó lesz a BrandMania legújabb adásában.

BrandMania ma éjjel 23:20-kor az RTL-en.