Top 50: így buliztak a médiások

Különleges helyszínen, a Madame Tussauds Budapestben rendezte meg idén a Marketing&Media magazin a „TOP 50 - A legbefolyásosabb médiavezetők” toplista 2024-es díjátadó ünnepségét és VIP partiját. A díjátadóról és az azt követő buliról készült rövid film is jól mutatja, hogy milyen emelkedett hangulatban telt az este.

A különleges környezetben megrendezett gálára közel 100 vendég fogadta el a Marketing&Media magazin meghívását. Az első tízben végzettek személyesen vehették át a díjaikat, az azokat átadók röviden méltatták is őket. Az este során nem csak a rangsor, hanem egy mentalista és gondolatolvasó is fokozta az izgalmakat. Breiner Tamás a közönség soraiból toborzott önkénteseket is bevont nagy sikerű műsorába.

A díjátadó vendégei közül sokan éltek a Madame Tussauds kínálta lehetőséggel és pózoltak a kiállított viaszbábukkal, ahogyan az a Top 50 parti aftermovie-jából is látszik. Természetesen a kötetlenebb beszélgetésekre is bőven volt alkalom az est során.

A Marketing&Media magazin ezúton is szeretné megköszönni a szponzorok, az RTL, a TV2, az Atmedia, a Ringier és a Lounge Group támogatását, a kommunikációs partner, a Front Page Communications és rendezvényszervező, a KNK PR&Média szakmai támogatását, valamint a Visual Europe és a radiocafé segítségét.