Lambini BIO – sajátmárkás termékkel rukkolt elő a Kifli.hu

A Kifli.hu forradalmasítja a bébiételek piacát új sajátmárkás termékével, a Lambini BIO-val, amely ötvözi a kiváló minőséget és a diszkont árakat. A közel 20 termék nemcsak bio minőségű, hanem a biodinamikus mezőgazdaság legmagasabb szintjét képviselő Demeter tanúsítvánnyal is rendelkezik.

 

A Demeter tanúsítvány garantálja, hogy a Lambini termékek fenntartható módon és a természet iránti tisztelettel készülnek. A Kifli nagy hangsúlyt fektet a termékek összetételére, így minden Lambini BIO snack sűrítőanyagok nélkül készül, és nem tartalmaz hozzáadott sót vagy cukrot. A Lambini termékek között glutén- vagy tejmentes verziók is találhatók.

Előételek a legjobb összetevőkből

Próbáld ki a Lambini 100% gyümölcspüréből készült gyümölcsös, vegetáriánus, valamint húsos és zöldséges előételeit! Kóstoljátok meg a spagetti bolognesét, a mediterrán kuszkuszt vagy a lazacos rizst. Még a legválogatósabb evők is találnak valami kedvükre valót a Lambini előételek között.

Gyümölcsös snackek útközben

Ha kirándulni mész, a Lambini gyümölcspürék elengedhetetlenek a csomagodban. Próbáld ki a körtés, almás és banános változatokat, vagy más ínycsiklandó kombinációkat. A pürék 100% gyümölcspürével vannak töltve, és ideálisak minden kis felfedező számára 12 hónapos kortól.

Prémium babaápolás

A Lambini bébiételek nem az első baba termékek a Kifli sajátmárkás kínálatában. A MODDIA Baby márka kiváló a minőséget, a kedvező árakat és a minimális környezeti terhelést ötvözi. A hipoallergén pelenkáktól kezdve a pelenkanadrágokon át a 100%-ban lebomló növényi rostokból készült nedves törlőkendőkig mindent megtalálsz, amire a babaápoláshoz szükséged lehet.

Kiflicske Klub: Több idő a családra

A Kifli.hu széles termékkínálatában más babaápolási termékeket is találsz, amelyek kiegészítik a babaápolási szokásaidat. A bébiételektől kezdve a babakozmetikumokon át a játékokig és biztonsági eszközökig mindent kényelmesen megrendelhetsz online, és házhoz szállítják neked. Ezen kívül a Kifli-hu-n megtalálod a Kiflicske Klubot, ami tele van előnyökkel várandós szülők és 12 éves korig gyermeket nevelő szülők számára az ingyenes szállítástól kezdve az exkluzív ajánlatokig.