Jó hír a Kifli vásárlóinak

A Kifli.hu június közepe óta csökkentette és maximalizálta a speciális étrendekhez szükséges élelmiszerek kiválasztott körének árát, segítve ezzel azoknak a családoknak, akik speciális diétát követnek, és gyakran többszörös árat fizetnek a gluténmentes vagy laktózmentes termékekért.

A Kifli több mint 70 termék árát igazította, amelyek most a hagyományos márkás termékek árával megegyező szinten vannak. A Kifli.hu úgy véli, hogy ez a proaktív árpolitikai változás hozzájárul a speciális diétát követő családok gazdasági helyzetének javításához, hiszen a speciális élelmiszerek gyakran drágábbak, mint normál megfelelőik.

Az esemény azonnal pozitív fogadtatásra talált a vásárlók körében, és a kiválasztott termékek forgalma jócskán megnőtt. A legnagyobb érdeklődés a gluténmentes termékek iránt mutatkozott.

A kedvezményes árú speciális kategória nem az egyetlen dolog, amit a Kifli kínál az speciális étrendet követő vásárlóknak. A Kifli webshopjában több mint 30 speciális szűrő áll rendelkezésre, hogy a diétát követők megtalálják a releváns termékeket - ilyenek a magától értetődőnek tűnő glutén- és laktózmentes mellett például a hozzáadott só-, szulfit-, vagy élesztőmentes szűrők.

Szintén lehetősége van a vásárlókat a termékeket életmódjuk szerint szűrni, így azok beépíthetőek egy fogyókúrába, egy immunerősítő programba vagy akár egy tömegnövelő diétába. A vásárlók több mint 1.000 speciális termék közül válogathatnak, ami óriási előnyt jelent azoknak, akiknek különleges étrendi igényeik vannak, hiszen így könnyen megtalálhatják az egészségüknek megfelelő élelmiszereket.