Három új műsorvezető debütál a HVG podcastekben

Kisebb átalakítás és újragondolás után elstartolt a HVG Podcastok őszi évada. Debütál három új műsorvezető, hat régóta ismert hang újra beköszön a digitális éterbe, sőt, megújulva tér vissza a HVG videós közéleti podcastje is.

A HVG közéleti podcastje, a hat éve futó Fülke az új évadban új műsorvezetővel érkezik: Kacskovics Mihály Béla, a HVG közéleti újságírója minden héten a legfontosabb bel- és külpolitikai, társadalmi és gazdasági témákat fog elemezni az adott terület szakértőivel, újságíróival – olvasható a hvg.hu-n.

Visszatér a Fülke Extra is, kétheti rendszerességgel Gergely Zsófia HVG-s újságíró fog döntéshozókkal, vezetőkkel, meghatározó közéleti személyiségekkel beszélgetni az aktuálisan legfontosabb társadalmi és politikai kérdésekről.

Vasárnap reggelente változatlanul érkezik az Elvitelre, Bábel Vilmos ebben szokás szerint a hét legizgalmasabb, legjobb HVG hetilapos és hvg360-as cikkeit dolgozza fel hangoskönyv formájában.

Január végén indították el a Kasszakulcsot, Gyükeri Mercédesz és Sztojcsev Iván pedig hétről hétre bemutatta, magyarázta a nagyközönséget leginkább megmozgató pénzügyeket. A Kasszakulcs pedig marad, ahogyan Mercédesz és Iván, sőt, még a hétfő reggeli idősáv is. 15-20 percben fognak bemutatni egy-egy hétköznapi gazdasági témát, dilemmát, kérdést.

Új műsorvezetőt avat a Mérlegen is: Dzindzisz Sztefanhoz az üzleti podcastben Galicza Dorina, a HVG újságírója csatlakozik. A Mérlegen fő témája a siker, főleg annak receptje, így olyan üzletemberekkel, vállalkozókkal fognak minden második héten beszélgetni, akik valami nagyon, de nagyon menő dolgot hoztak létre.

Szeptembertől már ötödik évadára fordul a zCast. A HVG fenntarthatósággal foglalkozó podcastját Fait Federika viszi tovább, kéthetente érkeznek új epizódok. Ősszel is indul a Kösz, jól, Bánhalmi Kata wellbeing podcastja már a harmadik évadát kezdi.