Bejött a Sziget a Boltnak

Kiemelkedő növekedést regisztrált a Bolt Magyarország a Sziget Fesztiválhoz kapcsolódó utazások számában a tavalyi évhez képest. 2024-ben több, mint húsz százalékkal nőtt a fesztiválra Bolt taxival érkezők, vagy onnan taxival hazaindulók száma.

A Sziget Fesztivállal partnerségben a Bolt immáron harmadik alkalommal szállította hivatalos sofőr partnerként a fesztiválozókat. Ebben az évben több olyan újdonságot is bevezetett a vállalat, ami nem csak megkönnyítette, de még biztonságosabbá tette a fesztiválozók közlekedését: a Bolt két dedikált droszttal biztosította a fesztiválozók kényelmét, valamint a Party Aréna névadó szponzoraként is megjelent. Az Arénában számos híresség és influenszer választotta a Bolt szolgáltatásait, ami jelentős figyelmet generált az alkalmazásban.

Az idei Sziget Fesztivál során a cég több mint 20 százalékos növekedést ért el a Szigetre érkezők és az onnan hazaindulók utazásának számában az előző évi, szintén sikeres eredményhez képest. A tavalyi évhez viszonyítva rekordszámú volt az aktív sofőrök száma is, idén még az előző évekhez képest is több sofőr vett részt a fesztivál közlekedési szolgáltatásaiban.

„A számottevő növekedés megerősíti, hogy a Bolt szolgáltatásai évről-évre egyre inkább beépülnek a fesztiválozók életébe és mi büszkék vagyunk rá, hogy részesei lehetünk ezeknek az élménynek. Annak pedig külön örülünk, hogy a fesztiválszezon a sofőrjeinknek is kiemelt lehetőséget jelent a vállalható fuvarok tekintetében.” Emelte ki dr. Sabjányi László, a Bolt HTX Kft. ügyvezető igazgatója.