Új üzletet nyit az Alza

2024.09.20.-tól már Budán is várja vásárlóit az Alza.hu. Ez a cég első budai üzlete, amely a Fehérvári út 23. szám alatt, az Újbuda-központ metrómegálló és az Allee bevásárlóközpont közvetlen közelében található. Magyarországon ez már az Alza.hu negyedik üzlete, és mind a négyben hétvégén is várják a vásárlókat.

" Az új üzletünk kialakításánál is figyeltünk rá, hogy túl azon, hogy könnyen megközelíthető helyen van, többet kínáljunk, mint szimpla bemutatóterem, vagy átadóhely. A boltban a vásárlóknak lehetősége van szerviz szolgáltatásra és szaktanácsadásra is, munkatársaink készséggel állnak a rendelkezésükre például védőfólia felhelyezéséhez. A vásárolni kívánt termékek nagy része akár azonnal is átvehető, az üzletben található AlzaWall-oknál pedig lehetőség van érintésmentes önkiszolgálásra is. Meglepetéssel is készülünk: a nyitási hétvégén jelentős kedvezményt adunk az alkalomra válogatott termékekből, az ajánlat az üzletben történő vásárlás esetén érvényes, érdemes tehát ellátogatni hozzánk " - mondta el Forrás Ákos, az Alza.hu ügyvezetője. ​

Az első sorban online kereskedőként emlegetett cég őszintén hisz a fizikai boltok erejében. " A vásárlások közel 30 százaléka történik bolti átvétellel. Szeretnénk ezt a számunkra fontos vásárlói réteget is a legmagasabb színvonalon kiszolgálni, ezért a boltban közel 1500 termék azonnal elérhető és ezen felül igazi élményt kínálunk: szakemberek segítségét és egy olyan helyet, ahol minden feltétel adott a kellemes és hatékony vásárláshoz" - tette hozzá a cégvezető, azzal kiegészítve, hogy az Alza.hu Magyarországon hétvégén is kiszállítja az üzletekbe a megrendelt termékeket a raktárból. „Ha a vásárló éjfélig leadja a megrendelését, másnapra előkészítjük az árut átvételre, még szombaton és vasárnap is. Az AlzaPlus+ tagsággal rendelkezők számára pedig az üzleteinkben, az AlzaBoxoknál és az egyéb átvételi pontokon az átvétel ingyenes” - fűzte hozzá Nagy Dávid, az Alza.hu PR managere.

Az Alza.hu budai üzletének címe: 1117 Budapest, Fehérvári út 23.