Jelentős adomány gyűlt össze a GLAMOUR Gardróbfrissítés akción

A GLAMOUR magazin 2011 óta rendezi meg a Gardróbfrissítés projektet, amelynek célja, hogy az olvasók által beküldött, jó állapotban lévő, stílusos, de már megunt ruhadarabok új gazdára találjanak, miközben az akcióban résztvevők egy nemes ügyet támogatnak. A ruhákat az olvasók a Foxpost segítségével juttatják el a szervezőknek, akik a Bubbles közreműködésével megtisztítják őket, majd egy kétnapos popup üzletben kínálják őket egységesen 1000 forintos áron. A befolyt összeg minden Gardróbfrissítés alkalmával jótékony célt szolgál.

Az idei rendezvény különösen sikeres volt, hiszen összesen 882.320 forint adományt sikerült összegyűjteni a Romaversitas Alapítvány számára, amely a roma fiatalok oktatásának támogatására fókuszál.

Csáti Melinda, a GLAMOUR vezető szerkesztője, aki évekkel ezelőtt már az első Gardróbfrissítésen is aktívan közreműködött, az adományozás fontosságát hangsúlyozta: „Nem csak közel 900 ruhadarabnak adhattunk új életet, de a GLAMOUR Romaként.podcast szerkesztőjeként különösen fontosnak tartom, hogy az adomány egy olyan ügyet támogat, amely a roma közösség fiataljainak képzését segíti elő."

Herczku Beatrix, a Ringier Hungary BTL aktivitásaiért felelős senior menedzsere így fogalmazott az akció összetettségéről: „A számos rendezvényünk közül talán ez az esemény jelenti a legnagyobb kihívást operatív és kommunikációs szempontból, hiszen hosszú hónapokon átívelő, többlépcsős folyamat, amely rengeteg kolléga, partner és alvállalkozó összehangolt munkáját igényli. Mégis, a projekt különlegessége, hogy mindannyian tudjuk, a végén valós segítséget nyújtunk azoknak, akiknek szükségük van rá. Ez adja azt az extra motivációt és energiát, ami végigkíséri az egész csapatot a munka során."