Diane Keaton megfiatalodik ebben az új vígjátékban

Widowed Joan and her two friends Linda and Susan find a new lease of life when they discoverher husband’s remarkable invention. Distilled in secret, Arthur’s whisky turns back the clock foranyone who takes a sip, giving them a few hours to feel young again. As their wrinkles fade away, Joan and her friends hit the bars and nightclubs with a new found zest for life. But will they find thekey to true happiness before the elixir runs dry?

Novemberben kerül a hazai mozikba a Barátnők újratöltve című vígjáték, melyben egy whiskey fiatalít meg három idősödő hölgyet.

A nemrég megözvegyült Joan felfedezi, hogy néhai férje feltalálta az örök fiatalság elixírjét. A hírt rögtön elmondja két barátnőjének, Lindának és Susannak. Az idősödő hölgyek azonnal benyakalják a whiskey-t, ami szó szerint megfiatalítja őket. De vajon fel tudják-e venni a versenyt a mai fiatalok szokásaival?

A főszerepekben az Oscar-díjas Diane Keaton (Annie Hall, Elvált nők klubja), az Olivier-díjas Patricia Hodge (Rumpole of the Bailey, Az élet dicsérete) és Lulu skót énekesnő, fiatalkori énjeiket Genevieve Gaunt, Esme Lonsdale és Hannah Howland alakítja. Mellettük feltűnik a Screen Actors Guild-díjas David Harewood (Homeland – A belső ellenség), a Grammy-jelölt Boy George, az 1961-es Apád, anyád idejöjjön! főszereplője, Hayley Mills, valamint Bill Paterson, többek közt a Fleabag és a Sárkányok háza színésze.

A Barátnők újratöltve várhatóan 2024 november 28-án kerül a magyar mozikba, az ADS Service forgalmazásában.