Minden, amit a keresőmarketingről tudni kell – új e-book segíti a fejlődést

A Direkt és Interaktív Marketing Szövetség (DIMSZ) Keresőmarketing Tagozata új, átfogó e-bookot adott ki, amely gyakorlati alapokat biztosít a kattintás alapú hirdetések (PPC), keresőoptimalizálás (SEO) és digitális analitika területén. Ez az anyag különösen hasznos lesz a kommunikációs szakmában dolgozó marketingesek számára, akiknek kulcsfontosságú az új trendek követése és az online térben való hatékony jelenlét fenntartása.

A digitális marketing világában a változás az egyetlen állandó. Az új platformok, eszközök és szabályozások folyamatosan kihívások elé állítják a kommunikációs szakembereket, míg a modern marketingeszközök és kisegítő lehetőségek a precíz és hatékony munka elengedhetetlen tartozékai lettek. Ma már nehéz elképzelni olyan marketinggel foglalkozó szakembert, aki ne használná, vagy legalábbis ne hallott volna a digitális analitikáról, keresőoptimalizálásról vagy a PPC hirdetésekről. A DIMSZ Keresőmarketing Tagozata éppen ezért alkotta meg új, Search Engine Marketing, azaz keresőmarketing témájú útmutatóját, amely a kommunikációs szakemberek fejlődéséhez nyújt támpontot az online marketing területén.

A versenyképes tudás alapja a fejlődés

Az e-book célja, hogy naprakész és gyakorlatias segítséget nyújtson a szakembereknek, így versenyképesek maradhatnak az online térben és a HR piacon. A kommunikációs kampányok sikerének titka a jól célzott hirdetések, a teljes webes ökoszisztéma, és a megfelelő (kulcsszó)kutatás – amely területek az anyag részletesen bemutatott témái között szerepelnek. A kiadvány külön figyelmet fordít a 2024-es, friss szakmai trendekre, és betekintést nyújt abba is, hogyan érdemes felkészülni a következő évek digitális kihívásaira. Mindezek fényében az e-book nemcsak kezdők, hanem tapasztalt marketingesek számára is hasznos iránymutatásként szolgálhat. A Keresőmarketing útmutató ingyen letölthető a DIMSZ oldaláról.