Megújult a REGIO JÁTÉK weboldala

Teljesen megújult a REGIO JÁTÉK webáruháza, ezáltal egy modern, felhasználóbarát felület várja a látogatókat. Az új design és az innovatív funkciók – mint az Apple Pay és Google Pay gyors fizetési megoldásai, vagy a személyre szabott ajándékajánló és árfigyelő – gondoskodnak róla, hogy a vásárlás még egyszerűbb és élvezetesebb legyen, különösen mobilon.

A REGIO JÁTÉK webáruháza teljes átalakuláson esett át, melynek eredményeként egy modern, felhasználóbarát felület jött létre, ami nemcsak esztétikus, de funkcionálisan is megfelel a mai digitális követelményeknek. A megújulásban fontos szerepet kaptak a friss grafikai megoldások, csakúgy, mint a logikus és könnyen használható folyamatok kialakítása, mert a cél egy egyszerű és élvezetes vásárlási élmény nyújtása, különös tekintettel a mobilhasználatra. „Az online vásárlások kétharmada érkezik mobileszközről, ami miatt elengedhetetlen, hogy egy olyan felület álljon a felhasználók rendelkezésére, ahol könnyen megtalálják, majd egyszerűen és gyorsan tudják megrendelni a kiválasztott játékot” – mondta el Gyaraki Dávid, a REGIO JÁTÉK ügyvezető-helyettese.

Fizetés egy érintéssel

A tervezési fázisban különböző célcsoportokból érkező felhasználókkal szimuláltak vásárlási szituációkat, melyek alapján számos igényt sikerült feltárni. Az egyik ilyen új bevezetés a - még folyamatban lévő - Apple Pay és a már elérhető Google Pay fizetési lehetőség, melyekkel a mobilos vásárlók egyszerűen, kártyaadatok megadása nélkül fizethetnek. Ezenkívül a vásárlók kényelmét szolgálja az egyszerűbb termékvisszaküldési folyamat és a rendelési állapot pontos nyomonkövetése, valamint a szűrési lehetőségek finomhangolása is. Utóbbi révén gyorsabban fogják megtalálni a keresett játékot és azt is, hogy a termék elérhető-e a vásárló által preferált üzletben.

Ajándékajánló és árfigyelő funkció

A játékok nemcsak szórakoztatnak, de a gyermek életkorának leginkább megfelelő darabok hozzájárulnak a kognitív, szociális és finommotorikus készségek fejlődéséhez is. Ezt szem előtt tartva a REGIO JÁTÉK megújult webáruházában a felhasználói profilban meg lehet adni a gyermekek, unokák születési dátumát, hogy a szülinapos életkorához legjobban illő játékot tudja ajánlani rendszer. „Az új árfigyelő funkcióval szeretnénk még inkább támogatni a vásárlóinkat, hogy a számukra legkedvezőbb áron juthassanak hozzá kedvenc termékeikhez. Ezzel a funkcióval könnyen nyomon követhetik az árak változását, és azonnal értesülhetnek a legjobb ajánlatokról” – tette hozzá Gyaraki Dávid.

„Az új funkciók révén a vásárlók gyorsabban találhatják meg a megfelelő játékokat, a mobilbarát kialakításnak köszönhetően pedig bárhol, bármikor könnyedén megvásárolhatják azokat. Mindig is arra törekedtünk, hogy a legjobb játékélményt biztosítsuk, az új weboldalunkkal ezt még magasabb szintre tudtuk emelni” – zárta a REGIO JÁTÉK ügyvezető-helyettese.

A megújult honlap, melynek tervezéséért és kivitelezéséért a 22.design csapata felelt.