Kézilabdacsapatot támogat a Lenovo

A Lenovo 2017-től arany fokozatú partnerként támogatja Magyarország egyik legsikeresebb csapatát, a MOL-Pick Szeged férfi kézilabdacsapatot. A világ vezető PC-gyártója számára mindig is kiemelt fontosságú volt a tehetségek segítése és támogatása, melynek bővítése érdekében most új területre evez a vállalat.

 

A Lenovo Magyarország tehetséggondozó és szponzorációs törekvései a múltban is jelentősek voltak, melynek keretében a Lenovo Motivátor Nagydíj a középiskolásokat és egyetemistákat segítette ötleteik megvalósításában, a Lenovo Divattervező Pályázat pedig a feltörekvő hazai tervezőknek biztosított bemutatkozási lehetőséget, míg a 2015-ben életre hívott Lenovo Y Kupa a nemzetközi piacra lépéséhez szükséges infrastruktúrát biztosította a nyertesek számára. A fiatal és feltörekvő tehetségek támogatása mellett a Lenovo, a most aláírt együttműködéssel kibővíti támogatói tevékenységét, melynek keretében 2017-től kiemelten támogatja a világszínvonalat képviselő MOL-Pick Szeged férfi kézilabdacsapatot.

 

Amikor egy vállalat olyan új területet keres, amelyet támogathat, akkor elsősorban a közösen képviselt értékekre helyezi a hangsúlyt, amelyeket mind a cég, mind a támogatott szervezet hitelesen tud képviselni a munka során. Ilyen közös érték a Lenovo Magyarország és a MOL-Pick Szeged csapatának számára a legjobb teljesítményre való törekvés, mely a Lenovo esetében ez a Magyarországon gyártott csúcsminőségű Lenovo termékeket jelenti, míg a MOL-Pick Szeged kézilabda csapat számára a kiegyensúlyozott teljesítményt, és a sikerre való törekvést.