A Httpool lett a Tripadvisor európai partnere

A Httpool csoport – az Aleph Holding leányvállalata – lett a Tripadvisor online hirdetési felületeinek az első és kizárólagos forgalmazója, többek között Európa néhány kiválasztott országában is. Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy Magyarországon mikor lesz elérhető a szolgáltatás.

A Tripadvisoron való hírdetési lehetőségek az alábbi országokban elérhetőek jelenleg: Ausztria, Csehország, Svájc, Dánia, Finnország, Norvégia, Lengyelország, Görögország és Oroszország. Még nincs információ, hogy Magyarországon mikor lesz elérhető a szolgáltatás. Az Aleph Holding másik leányváIlata az IMS, pedig a spanyol és olasz hirdetőket támogatja, valamint az ő közreműködésükkel a latin amerikai kontinensen is bővülni fog a szolgáltatás a jövőben.

A felfedezésre nyitott világutazók számára a Tripadvisor az egyik legmegbízhatóbb platform, ami a hirdetők számára a legmagasabb szintű brand safety-t kínál, a standardizált on-site illetve a saját native-ad formátumokban megjelenő reklámok a kiemelt helyen megjelenő tartalmak desktopon, mobilon és mobil weben jelennek meg. Vállalkozások a vendéglátásból, a repülőtársaságok, a telekommunikációs és a pénzügyi szektor, az autógyártók vagy kereskedelmi cégek egyaránt tudnak profitálni és kizárólagos betekintést nyerni a Tripadvisor szaktudásába.

A Httpool az Aleph cégcsoport része, mely a digitális média nagyjait, mint a Facebookot, a Twittert, a LinkedIn-t, a Snapchatot és a Tiktokot köti össze azokkal a hirdetőkkel, akik ezen platformokra támaszkodnak, legyen ezek világszerte ismert márkák vagy feltörekvő vállalkozások. Az Aleph csoport részeként így több mint 70 országban van jelen a cég.