Bérlés helyett vásárlás: rendezvénysátor (x)

Főleg kültéri rendezvényeken jönnek kapóra a fémvázas, összecsukható sátrak, melyek segítségével mind termékeinket, mind vendégeinket megvédhetjük az időjárás viszontagságaitól. (x)

A „kerti pavilon” névvel is illetett fémvázas sátrak népszerűsége nem véletlen: széles körben alkalmazhatók, megbízható megoldást nyújtanak és a megrendelő igényei szerint személyre szabhatók. Egyúttal remek alternatíváját jelentik az épített standoknak, hiszen könnyen és gyorsan felállíthatók-lebonthatók, vízálló anyaguknak és stabil vázszerkezetüknek köszönhetően folyamatos és megbízható védelmet nyújtanak az eső és a napsugarak ellen is.

Elsőre logikusnak tűnhet vásárlás helyett bérelni a sátrat egy-egy rendezvényre, ám érdemes már első alkalommal is megfontolni a saját pavilon vásárlásának lehetőségét. Elég csak arra gondolnunk, hogy összecsukható pavilonunk mindig kifogástalan állapotban lesz, amikor szükségünk van rá, hiszen más nem használja, elláthatjuk saját logónkkal, teljesen cégünk arculatára szabva a pavilont.

Az sem elhanyagolható szempont, hogy a vételi ár két-három rendezvény alatt „megtérül”, hiszen már középtávon is sokkal többet fizetünk a kölcsönzésért. A fémvázas pavilonok között változatos színeket és méreteket találunk, így biztos, hogy megtaláljuk a számunkra megfelelőt. (x)