Duplázás ma este: jön a marketinges és PR-es TOP50 rangsor

Néhány óra, és kiderül, hogy kik szerepelnek idén a Marketing&Media magazin által összeállított, a legsikeresebb hazai marketingvezetőket és PR/kommunikációs szakembereket felvonultató TOP50-es rangsorokon. A listát ma este mutatják be, a Marketing Summit keretein belül rendezett díjátadó esten.

Idén már a 9. alkalommal állította össze a Marketing&Media a TOP 50 legsikeresebb marketingkommunikációs döntéshozó rangsorát. Néhány óra múlva kiderül, hogy kik szerepelnek a rangsorban, amely viszonylag komoly mértékben átalakult az elmúlt évihez képest. A marketinges rangsor a Marketing&Media és az MMSZ által felkért szakértői zsűri kétkörös szavazatai alapján állt össze. A 20 fős grémiumban a hazai marketing-, reklám- és kommunikációs piac szakmai szervezeteinek elnökei, egyetemi tanárok, valamint ügynökségi vezetők kaptak helyet.

Tavaly állította össze először a Marketing&Media magazin a legsikeresebb PR/kommunikációs szakemberek 50-es rangsorát, idén pedig érkezik a folytatás. Komoly mozgások voltak ezen a listán is, alaposan frissült a rajta szereplők névsora. A lista összeállításában szakmai partner a Magyar PR Szövetség, a megjelenés támogatója a Magyar Marketing Szövetség, ezt a rangsort is a Marketing Summiton mutatják be, ma este.

A PR-rangsor a Marketing&Media és az MPRSZ által felkért szakértői zsűri kétkörös szavazatai alapján állt össze. A 22 fős grémiumban a hazai PR-, reklám- és marketingszakmai szervezetek elnökei, egyetemi tanárok, vállalati kommunikációs vezetők, valamint újságírók kaptak helyet.