Édes segítség az ünneplő KNK-tól

Szeretett volna mindenképpen rendkívülit alkotni 10. születésnapjára a KNK ügynökség, így egy tortában foglalták össze hitvallásukat és múltjukat. Az elkészült „Kivételesség Ígérete” tortaköltemény februártól már forgalomba került, amelynek megvásárlója egyúttal az Igazgyöngy Alapítványt is támogatja.

„Tíz évvel ezelőtt az vezérelt minket, hogy ügyfeleink számára a kivételesség lehetőségét teremtsük meg” – emlékezett Knapcsek Katalin, a KNK alapítója, ügyvezető igazgatója. „Tudtuk, hogy elkészíthetők azok a PR-anyagok, amelyek tartalmuknál fogva önmagukban is értékesek az ügyfeleinknek és természetesen a sajtó számára is. Ezzel a hittel indultunk útnak, ám ma már a PR és a rendezvényszervezés mellett digitális, közösségi médiás, kreatív tervezési, médiafoglalási és kampánymenedzsment-szolgáltatásokkal, közép-európai kapcsolatokkal felvértezve várjuk a kihívásokat.”

A cég tíz éves születésnapjára „Kivételesség Ígérete” néven elkészült egy cukrászati remekmű. Az ügyvezető ezzel kapcsolatban kifejtette: „a Nour desszertszalonnal együtt gondolkodva és egyeztetve alkottuk meg.” A torta pedig meglepően nagy sikert aratott, olyannyira, hogy a cégvezetők számára nyilvánvalóvá vált: a süteményt a lehető legszélesebb körben elérhetővé kell tenniük, de egy társadalmi célú aktivitással egybekötve. Így az immár nagyközönség számára is elérhető különlegesség megvásárlói 5000 Ft-tal egyúttal az Igazgyöngy Alapítvány munkáját is támogatják.

„Régóta csodálattal követem az L. Ritók Nóra vezette Igazgyöngy Alapítvány kivételes és áldozatos munkáját. Tiszteletet parancsolóan dolgoznak a kelet-magyarországi gyermekszegénység felszámolásán a családokkal, a helyi közösséggel együttműködve. Rendkívüli ahogy a művészeti foglalkozásokba bevonják a nehéz sorsú gyerekeket, és elvezetik őket az alkotás öröméig, a hazai és nemzetközi rajzpályázatokon aratott bravúros sikerekhez” – hangsúlyozta Knapcsek Katalin.

„Nagy örömmel fogadtuk, hogy a »Kivételesség Ígéretéből« a mi hátrányos helyzetű gyermekeink is részesülhetnek. Valamennyien azt szeretnénk ugyanis, hogy mindegyikük azzá válhasson, ami lehetne” – e szavakkal fogadta az akció hírét L. Ritók Nóra Prima Primissima-díjas pedagógus, alkotóművész.