Ilyen volt a Top 50 idei díjátadója

 

A Madame Tussauds Budapest adott helyszínt a Marketing&Média „TOP 50 - A legbefolyásosabb médiavezetők” toplista 2024-es díjátadó ünnepségének és VIP partijának. Az első tízben végzettek személyesen vehették át a díjat, a közel száz fős közönséget pedig egy mentalista is szórakoztatta az este folyamán.

(Kiemelt fotón: A Top50 rangsor elitje.)

Különleges környezetben, a Madame Tussauds Budapestben tartotta a legbefolyásosabb hazai médiások bemutató rangsorának díjátadóját a Marketing&Media magazin. Az eseményre közel 100 vendég jött el.

Az első tízben végzettek személyes vehették át a díjaikat, az azokat átadók röviden méltatták is őket. Az este során nem csak a rangsor, hanem egy mentalista és gondolatolvasó is fokozta az izgalmakat. Breiner Tamás a közönség soraiból toborzott önkénteseket is bevont nagy sikerű műsorába.

A Marketing&Media magazin ezúton is szeretné megköszönni a szponzorok, az RTL, a TV2, az Atmedia, a Ringier és a Lounge Group támogatását, a kommunikációs partner, a Front Page Communications és rendezvényszervező, a KNK PR&Média szakmai támogatását, valamint a Visual Europe és a radiocafé segítségét.

 

Az est műsorvezetői, Kecsmár Alexandra és Simon Krisztián.

 

Indulhat a gondolatolvasás – színpadon Breiner Tamás és az önkéntesek.

 

A rangsor 10. helyezettjének, Somlói Zsoltnak Óhidi Zsuzsanna, a Madame Tussauds Budapest operatív igazgatója adta át a díjat.

 

A rangsor 9. helyezettje, Fischer Gábor Till Attilától vette át a díjat.

 

A 8. Bíró Pálnak Müller Kornél, a Törley Pezsgőpincészet ügyvezető igazgatója adta át a díjat.

 

A 6. helyezett Varga Zoltán lett, aki Homonnay Gézától, a Gamax Csoport ügyvezető igazgatójától vette át a díjat.

 

A 4. helyezett Pavel Stanchevnek Várdy Zoltán, a Launch Code alapítója adta át a díjat.

 

A rangsor harmadik helyezettje Guttengéber Csaba lett, aki Hivatal Pétertől, a Direkt és Interaktív Marketing Szövetség alelnökétől, a Magyar Reklám szövetség ügyvezetőségi tagjától, a Repropress reprográfiai Egyesület elnökétől vehette át díját.

 

A második helyen Vaszily Miklós végzett, akinek Noszek Péter, a Nestlé Hungária ügyvezetője adta át a díjat.

 

A Top 50 idei győztese Vidus Gabriella, akinek Kaminszky Adrienne, a Reklám Világszövetség Magyarországi Tagozatának főtitkára, az Effie Awards Hungary projekt koordinátora adta át a díjat.