Kampányol a Wizz Air

Története eddigi legnagyobb toborzó kampányát indította el a Wizz Air, a diszkont légitársaság a következő évben 1300 új munkahelyet teremt, ezek betöltéséhez keresik a megfelelő embereket. 25 országban összesen 400 toborzó eseményt szerveznek majd.

 

Az idén már 11 új repülőgép érkezett a Wizz Air flottájába, amelyhez 2018 végéig további 21 vadonatúj Airbus A320 és A321 típusú repülő csatlakozik. Ezáltal a WIZZ-csapat több mint 4500 fősre növekszik a következő év végéig. A légitársaság és a karrierlehetőségek számának növekedése azonban nem áll meg ezzel: a tervek szerint 2024 végére a flotta már kétszeresére bővülhet több mint 160 repülőgéppel – derül ki a cég közleményéből.

 

Európában és a kontinensen túl több mint 25 országban összesen 400 toborzó eseményt szervez a Wizz Air, pilótáknak és légiutas-kísérőknek egyaránt, hogy az ambiciózus és lelkes jelentkezők közül azok csatlakozhassanak a WIZZ csapatához, akik valóban szenvedélyt éreznek a légiközlekedés iránt.

 

Az #IamWIZZcrew kampány keretében mindenki, aki karrierjét a Wizz Airnél képzeli el, egyszerűen tudhat meg többet a cégről, a légiközlekedési pályáról és a toborzás folyamatáról közvetlenül a WIZZ munkatársaitól. Az érdeklődők már most is ezernyi képet és posztot találhatnak különböző közösségimédia-csatornákon a lelkes WIZZ-csapattagok jóvoltából, akik így mutatják ki elkötelezettségüket a légitársaság iránt és szenvedélyüket hivatásuk iránt.