Különleges koncert érkezik Budapestre

Hamarosan itt van a Koncertpromo nagyszabású The Ultimate Show - Marcelito Pomoy powered by Urban Verbunk & Friends című koncertje, amely 2024. május 24-én kerül megrendezésre a budapesti Tüskecsarnokban.

Marcelito Pomoy, a világhírű filippínó énekes káprázatos hangjával és egyedi előadásmódjával varázsolja el a közönséget. Egyedülálló tehetségével, hogy mesterien képes váltani férfi és női hangok között, melyet a „Filipino Got Talent” és az „American Got Talent” tehetségkutató showkban már bizonyított, százmilliók szívét lopta el világszerte.

Elina Nechayeva, a lenyűgöző észt szoprán, klasszikus és modern műfajokat elegyítő előadásaival hódít. Legyen szó Mozart műveiről vagy a „La Forza” feldolgozásáról, Elina mindig mély benyomást hagy.

Petar Markoski, a tehetséges hegedűművész, klasszikus és pop dallamokkal ejti rabul a hallgatóságot. Repertoárja zökkenőmentesen hidalja át a műfaji különbségeket.

Az Urban Verbunk, a magyar néptáncegyüttes, modern elemekkel frissíti a hagyományos táncokat. Moussa Ahmed művészeti vezetése alatt az együttes előadásai új színfoltot hoznak a színpadra.

Ne maradjanak le az eseményről, ahol a zene és a tánc találkozása felejthetetlen élményt ígér.

 

Rendező: Nejc Levstik

 

A show kreatív producerei: Horváth Roland, Ahmed Moussa, Tóth Ádám, Szatmári László.