Kezdődhet az évszak egy forró vagy épp jeges kávéval? A Starbucks az ünnepi szezonra idén is izgalmas italkülönlegességekkel készül, amelyek épp úgy passzolnak a hideg hónapok apró örömeihez, mint a Cream Cold Foam a jeges italokhoz. A klasszikus visszatérők és a merész újdonságok mellett, a kávézólánc több millió okot kínál azok számára, akik a kanapés kuckózást hátrahagyva szeretnék megélni ezt a csodálatos évszakot.
Az ünnepi időszak tele van apró, szívet melengető élményekkel és lehetőségekkel, amelyeket kár lenne kihagyni. A Starbucks szezonális menüje pedig épp ezek megélésére csábít.
Visszatérő örök kedvencek
Ha a mókusok is élvezhetnék a kávézólánc különlegességeit, egészen biztosan a vajkaramella és a pirított mogyoró aromájában gazdag Toffee Nut Latte lenne az egyik kedvencük, de a karamellás mogyoróval megszórt kemény krémhabos verzióját, a Toffee Nut Cream Cold Brew-t sem hagynák ki. Idén is hódító útjára indul a gofri és a fűszeres karamella találkozásából született Caramel Waffle Latte, épp úgy, mint az ünnepi időszak kihagyhatatlan kedvence, a mézeskalács ízvilágú Gingerbread Latte, amely most is szerecsendióval megszórt tejszínhab koronával érkezik. A kávézás szerelmeseinek legnagyobb örömére, mindhárom szezonális kedvenc elérhető jeges és Frappuccino változatban is, hiszen ki mondta, hogy a hűvös időben nem kívánhatunk hideg italokat?
Hideg újdonságok a hűvös napokra
Ha már a jeges élvezeteknél tartunk. Azok számára, akik valami ismerősen egyedire vágynak, az újonnan belépő Gingerbread Cream Iced Chai Latte lehet a tökéletes választás, amelyben a fűszerek, a tej és a fekete tea lágyan járják jeges táncukat a mézeskalács ízű, fahéjas hideg hab alatt. Mivel télen a karamellából sosem elég, frissen megálmodott italkülönlegességként érkezik a karamellás gofri ízű hideg krémhabbal csábító Caramel Waffle Cream Iced Latte.
Jeges forróság
A Fudge Brownie Hot Chocolate nemcsupán felmelegíti a hangulatot, de visszarepít a gondtalan gyermekkorba is. Azzal, hogy a nosztalgikus forró csokoládét kombinálja a gazdag karamellás brownie-val, az ismerős ízvilág a jelenben megélt pillanatokat is gazdagabbá és teltebbé varázsolja. A csokoládés brownie-morzsával meghintett csokoládéízű tejszínhab azonban nemcsak forrócsokoládét rejthet, idén először ugyanis jeges verzióban is kipróbálhatjuk, a Fudge Brownie Iced Chocolate formájában.
Ahol csak a kedvünk és ízlésünk szabhat határt
A kávézólánc valamennyi forró és jeges itala növényi tejalternatívákkal is kérhető*, méghozzá plusz költség nélkül, de a személyre szabhatóság itt még korántsem ér véget. A Starbucks szezonális kedvencei mellett ugyanis, a több millió variáció közül bárki kedve szerint összeállíthatja az ideális italát, attól függően, hogy épp mit kíván: jegesen vagy melegen, dupla vagy szimpla eszpresszóval, koffeinmentesen, keverve az ízeket vagy egyetlen fűszerességet kiemelve, tejszínhabbal vagy Cream Cold Foam-mal.
A Starbucks vendégei könnyedén csatlakozhatnak a márka fenntartható törekvéseihez, hiszen azok számára, akik termoszukba vagy reusable cupba kérik az italukat, 250 Ft kedvezményt biztosít italuk árából. Ugyanakkor azokra is gondol, akik otthonukban, saját bögréjükben élveznék a téli kávézást, hiszen a két szezonális szemeskávéja bárhol képes ünnepi hangulatot csepegtetni a szívekbe. A Christmas Blend a fűszeres csokoládé és a bársonyos citrusosság jegyeiben, míg a Starbucks Christmas Blonde Roast a füge, a fűszeres narancs és a juharszirup aromáiban bővelkedik.