Legendás pankrátorok érkeznek a képernyőkre

Minden eddiginél több pankrációs doku-sorozat és a WrestleMania legendás részei is érkeznek a Network4 Media Group műsorára nyár közepétől. A műsorok mindegyike hazai premier, ráadásul magyar kommentárt vagy feliratot is kapnak.

A World Wrestling Entertainment (WWE) szervezettel kötött megállapodásnak köszönhetően a Network4 Media Group nemcsak élő közvetítésekkel, hanem ikonikus pankrációs tartalmakkal, sorozatokkal is megörvendezteti nyár közepétől a hazai rajongókat.

Július 22-én, az ARENA4-en startol a WrestleMania - kéthetente valódi időutazásban lehet része a nézőknek, akik a WWE legnagyobb mérkőzéseit, legendás pillanatait élhetik át újra. Jön Hulk Hogan, André the Giant, Stone Cold Steve Austin és Dwayne „The Rock” Johnson gigászi csatája, hazai képernyőn először, magyar kommentárral.

Két nappal később, július 24-én az Undertaker: The Last Ride is bemutatkozik az ARENA4-en. A dokumentum sorozat a WWE egyik legnagyobb legendájának karrierjét követi végig – a pankráció ikonja 25-2-es WrestleMania mérleggel, 7 WWE világbajnoki címmel rendelkezik, megannyi misztikum lengi körbe. Felejthetetlen pályafutásának állomásait a magyar feliratos sorozat hetente jelentkező részei elevenítik fel.

Augusztusban további pankrációs tartalmakkal bővül a Network4 Media Group kínálata: jön a WWE365 a pankráció világsztárjainak kalandjaival, valamint a WWE legkedveltebb doku-sorozata, a WWE 24, amely exkluzív betekintést enged többek között a WrestleMania kulisszái mögé.

WrestleMania (6 epizód) - PREMIER - július 22. 19:00, ARENA4

Undertaker: The Last Ride (6 epizód) - PREMIER - július 24. 21:45, ARENA4