Mobiltárcás fizetést tesz elérhetővé a Wizz Air

A Wizz Air mobilalkalmazásában bevezeti az Apple Pay és Google Pay mobiltárcás fizetési megoldást is, hogy a foglalás még egyszerűbb és kényelmesebb legyen. Az új funkció már az Androidos és iOS-t használó eszközökön is elérhető.

A Wizz Air továbbra is kiemelt hangsúlyt fektet az ügyfélélményre, hogy az utasok igényeinek eleget téve minél rugalmasabb fizetési lehetőségeket kínáljon. A légitársaság járatainak fedélzetén már elfogadják a Revolut bankkártyákat, mostantól pedig egyszerűsödik az utazás szervezése is: a népszerű digitális mobiltárcás fizetési szolgáltatásoknak köszönhetően a Wizz Air utasai még gyorsabban és biztonságosabban tudnak fizetni a jegyekért és kiegészítő szolgáltatásokért egyaránt.

Az új funkcióval 10 nappal a járat indulása előtt lehet vásárolni, így ez újítás elsősorban a last-minute vásárlóknak és a kiegészítő szolgáltatásokat igénylőknek teszi még gördülékenyebbé az utazás szervezését. A légitársaság utasainak több mint 30 százaléka jellemzően csak a jegyvásárlást követően, az utazás közeledtével vásárol kiegészítő szolgáltatást, közel felük teszi ezt mobilalkalmazáson keresztül. A most bevezetett újítással ez a vásárlás minden eddiginél egyszerűbbé válik.

Remus Moraru, a Wizz Air e-kereskedelmi vezetője azt mondta: “Nagyon örülünk annak, hogy bevezethetjük a legnépszerűbb mobiltárcás megoldásokat, amelyekkel a foglalás egyszerűbb, mi pedig még kényelmesebb szolgáltatást tudunk nyújtani a modern utazóknak. Az utolsó pillanatban foglalók számára lesz igazán praktikus ez az új szolgáltatás.”