Tévés harcok és a PR-szakma jelene és jövője – ezzel jön a Business Lounge

Szuperprodukciókkal indították az őszt a hazai televíziós piac meghatározó szereplői, a nagy kérdés, hogy melyik formátumok bizonyulnak majd nyerőnek – többek között erről is beszél Katona Andor, a TV2 kreatív vezetője a Business Lounge mai adásában. A műsor vendége lesz Mamusits Péter, a Lounge Communication ügyvezetője, akivel arra keresik a választ, hogy szexi-e napjainkban a PR-os szakma.

Az ősz mindig nagyon fontos, ha nem a legfontosabb időszak a televíziók számára. Ekkora időzítik a nagy bejelentéseket, indítják a mindent is eldöntő nagy formátumú show-műsorokat, game show-kat, realityket.

A Business Lounge mai adásának első részében Katona Andor kreatív producerrel beszélgetnek a különböző tévés formátumokról, hogy kiket tud ezekkel a műsorokkal a képernyő elé ültetni.

Az adás második részében érkezik Mamusits Péter, a Lounge Communication ügyvezetője, akivel többek között arról lesz szó, hogy a kevesebb eszköz, pénz miatt mennyire lehet hálátlan szerep a PR-osé, vagy éppen ezen tényezők miatt szép ez a feladat. Szóba kerül az is, hogy van-e változás a szakma megítélésében, lehet-e arról beszélni, hogy az utóbbi években a PR szerepe, súlya megnövekedett. De terítékre kerülnek még olyan témák is, mint a kríziskommunikáció, az influenszerek szerepe és a szakmai közvéleményt egyre inkább foglalkoztató utánpótláskérdés.

Business Lounge ma délután 14:00-től a radiocafé-n.