Ritkaság az ügynökségi piacon: 20 év egy cégnél

Ritkaságszámba megy az ügynökségi piacon, hogy valaki 20 évig egy cégnél dolgozzon, különösen úgy, hogy a cég alapításától kezdve, végigkísérve a növekedés különböző szakaszait, a tevékenységi kör és a piaci részesedés bővülését. A HD Groupnál Bujdosó Ilona éppen ma 20 éve erősíti a csapatot: hostessként kezdte, ma a trade divízió senior account manager munkatársa.

 

„Húsz évvel ezelőtt egy kockás füzettel és csinos hostess lányokkal kezdtem a HD-t, akkor a piacon az instore marketing volt az újdonság. Azóta integrált kommunikációs ügynökség csoporttá fejlődtünk, amelyben a trade marketing divízió mellett az event részlegünk is piacvezetővé nőtte ki magát és a cégcsoport reklám és médiaügynökséggel is bővült.” – hangsúlyozta az alapító, Decker Róbert. Hozzátette: „Mindig nagyon lényeges szempont volt a cég fejlesztésében a kollégák megtartása, motiválása, hiszen ők adják az ügynökség valódi értékét. Éppen ezért nagy öröm és fontos visszajelzés a számunkra, hogy Bujdosó Ilona az alapítás óta erősíti a csapatunkat.”

 

„Nagy változás ment végbe a piacon az elmúlt években. Drasztikusan átalakult a fogyasztói attitűd, megjelent a tudatos vásárlói magatartás, ráadásul a termékek és szolgáltatások milliói lepik el a piacot és bombázzák üzeneteivel a fogyasztót. Természetesen rengeteg eszköz is napvilágot látott ami fogyasztók hatékony elérését szolgálja, de abban hiszünk, hogy az elérés nem egyenlő a fogyasztói élménnyel és ahhoz, hogy ez meg tudjon valósulni tapasztalat és szaktudás kell. Érezni kell a fogyasztókat, megtalálni a relevanciát. Ilike óriási támogatás és érték, mind nekem, mind a HD teljes csapatának. Bár nem rég óta vezetem a HD trade divizióját, egyszerre megnyugtató és inspiráló a tudat, hogy együtt dolgozhatom vele. Boldog húsz évet!” – mondta Ertl Erzsébet a HD Group business unit igazgatója.